Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

8-ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ 61-ΧΡΟΝΩΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΩΝ !




Επιμέλεια άρθρου Vagedim

11 Μαρτίου 2013



Η ηλικία των οκτώ ετών δεν είναι συνήθως γνωστή για μια βάσιμη και ορθή κρίση, αλλά μια μητέρα απο τη Νότιο Αφρική αποφάσισε ούτως ή άλλως να εκπληρώσει το παράξενο αίτημα του γιου της.
Αυτό το Σαββατοκύριακο, ο 8-χρονος Sanele Μασιλέλα παντρεύτηκε με την 61-ετών μητέρα πέντε παιδιών Helen Shabangu, η οποία έχει ήδη έναν σύζυγο. Ο Μασιλέλα ήταν αυτός που ζήτησε την Ένωση, υποστηρίζοντας την απαίτηση των νεκρών προγόνων του. Το ζευγάρι, που μοιάζει περισσότερο με ζευγάρι γιαγιάς-εγγονού, αντάλλαξαν δαχτυλίδια στο Τσουάνε, της Νότιας Αφρικής, και ακόμη μοιράστηκαν ένα φιλί μπροστά σε 100 φίλους και τα μέλη της οικογένειας.
Η οικογένεια του Μασιλέλα ξόδεψε σχεδόν 2.000 δολάρια για αυτή την υπόθεση, η οποία περιελάμβανε ένα λευκό φόρεμα για την ήδη παντρεμένη νύφη και ένα κομψό κοστούμι για τον γαμπρό. Ευτυχώς, οι δύο δεν υπέγραψαν καμία άδεια γάμου και έτσι δεν θα ζήσουν μαζί, οπότε δεν θα είναι ένας νομικά δεσμευτικός γάμος.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι γονείς θα πρέπει κατά πάσα πιθανότητα απλώς να πούν όχι στα παιδιά τους, συνήθως επειδή τα αιτήματά τους γέρνουν πρός την γελοία πλευρά. Όμως η μητέρα του Μασιλέλα αποφάσισε να λάβει σοβαρά υπόψη το αίτημά του. "Είπα στη μητέρα μου ότι θέλησα να παντρευτώ, όπως εγώ πραγματικά ήθελα». "Είμαι χαρούμενος που έχω παντρευτεί την Helen. Όταν μεγαλώσω θα παντρευτώ μια κοπέλα της ηλικίας μου. "
Υπομονή, είπε η 46-χρονη μητέρα του αγοριού: «Ο παππούς του Sanele του ζήτησε να παντρευτεί πριν πεθάνει. Επέλεξε την Helen, γιατί την αγαπά. "Πείστηκε επίσης από το επιχείρημα του Sanele ότι αυτό ήταν κάτι που το θέλησαν οι παππούδες του.
"Με τον τρόπο αυτό κάναμε τους προγόνους μας ευτυχισμένους.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger