Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΦΡΑΝΣΙΣ: Ο ΙΗΣΟΥΙΤΗΣ ΠΑΠΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΟΡΧΕ ΜΑΡΙΟ ΜΠΕΡΓΚΟΛΙΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΓΩΓ ΚΑΙ ΜΑΓΩΓ"




Επιμέλεια άρθρου Vagedim

16 Μαρτίου 2013




Ενώ ήταν στην Αργεντινή ο Jorge Mario Bergoglio υποστήριξε τον αιματηρό "Βρώμικο Πόλεμο" και το στρατιωτικό καθεστώς που κατέλαβε την εξουσία της Αργεντινής το 1976 . Η Καθολική Εκκλησία ήταν συνένοχοι στα εγκλήματα πολέμου στην Αργεντινή και φαίνεται ότι ο Bergoglio ήταν συνένοχος σε εγκλήματα που περιλαμβάνουν την απαγωγή και τη δολοφονία δύο Ιησουιτών ιερέων.

{1+3+ 3 +1+3 = 11 Αριθμός των Ιλλούμινάτι} 13/3/13: Είναι η ημέρα που ανακοινώθηκε ο Πάπας απο τον Σαμαέλ... Τυχαίο;;;

Υπάρχει επίσης μια ακόμη μυστηριώδης σύμπτωση που βρίσκεται στο πλήρες όνομα του "Jorge Mario Bergoglio" και είναι η λέξη Magog (Μαγώγ). απο το "Γώγ και Μαγώγ" που θα δείτε μετά την ανάλυση στο παρακάτω στο βίντεο.


Γωγ και Μαγώγ ( Εβραϊκά : גּוֹג וּמָגוֹג Γωγ u-Magog. Αραβικά : يأجوج ومأجوج Ya ʾ jūj wa-Ma ʾ jūj ) είναι τα ονόματα που εμφανίζονται στην Παλαιά Διαθήκη , και σε πολλές μεταγενέστερες αναφορές σε άλλα έργα, κυρίως στο βιβλίο της Αποκάλυψης , καθώς και στη γραφή του Ισλάμ , το Κοράνι . 

Αποκάλυψη του Ιωάννη

Κεφ.20,7: Και όταν συμπληρωθούν τα 1.000 χρόνια, ο Σατανάς θα λυθεί από τη φυλακή του.

Κεφ.20,8: Και θα βγει για να πλανήσει τα έθνη που βρίσκονται στις τέσσερις γωνίες της γης, τον Γωγ και τον Μαγώγ, για να τους συγκεντρώσει σε πόλεμο, των οποίων ο αριθμός τους είναι σαν την άμμο της θάλασσας.


Στο Κοράνι:
Στο Σουράτ Al-Kahf ("Το Σπήλαιο", 18:83-98) του Κορανίου , ένας ευσεβής βασιλιάς πολεμιστής που ονομάζεται Dhul-Qarnayn ταξίδεψε μεταξύ της ανατολής και της δύσης και στο μέρος μεταξύ των δύο βουνών βρίσκει τους ανθρώπους που μόλις και μετά βίας κατάλαβαν μια λέξη. "18:94 Είπαν:« Ο Dhul-Qarnain! οι Γωγ και Μαγώγ θα κάνουν μεγάλο κακό στη γη.


Ο "Dhul-Qarnayn" που αναφέρεται παραπάνω: κυριολεκτικά σημαίνει"ο κάτοχος των δύο κεράτων» είναι μια φιγούρα που αναφέρεται στο Κοράνι , το ιερό κείμενο του Ισλάμ , όπου περιγράφεται ως ενας μεγάλος και δίκαιος κυβερνήτης που έχτισε το τείχος που κρατά τους Γωγ και Μαγώγ απο την επίθεση στους ανθρώπους που συνάντησε στο ταξίδι του προς τα ανατολικά.
Στο Surat Al-Anbiya ("Οι προφήτες", 21:96-100) περιγράφουν τον Αλλάχ να απειλεί να ανοίξει "το φράγμα των Γωγ και Μαγώγ" για να αφήσει εκείνους τους ανθρώπους να κατέλθουν από πάνω. Επίσης, αυτές οι δυνάμεις από πάνω προορίζονται ως «ψεύτικοι θεοί», των οποίων οι πιστοί θα καταδικαστούν τις τελευταίες ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 



atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger