Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΓΝΩΣΤΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟ-ΠΑΓΕΤΩΔΗ ΛΙΜΝΗ ΒΟΣΤΟΚ {ΒΙΝΤΕΟ}



Επιμέλεια άρθρου Vagedim

7 Μαρτίου 2013



Οι ρώσοι ερευνητές έχουν ανακαλύψει τα μέχρι προηγουμένως-άγνωστα βακτήρια στα νερά της μοναδικής υπο-παγετώδης λίμνης Βοστόκ, απομονωμένα από ενα παχύ στρώμα 4 χιλιομέτρων- πάγου τα τελευταία περίπου 20 εκατομμύρια χρόνια, που τώρα θα μπορούσε να προσφέρει μια απίστευτη διορατικότητα στο παρελθόν του πλανήτη μας.
Το εύρημα από το δείγμα του νερού που ελήφθη το Μάιο του 2012, έδειξε ότι τα βακτήρια δεν ανήκουν σε καμία από τις υπάρχουσες κατηγορίες βακτηριδίων. Πριν από την τελευταία ανακάλυψη, η επιστήμη γνώριζε μόνο ένα είδος βακτηρίων που μπορούν να ζουν κάτω από αυτές τις συνθήκες.
"Η τελευταία ανάλυση ολοκληρώθηκε πριν από μια εβδομάδα - θα υπάρξει και μια άλλη, αλλά τα αποτελέσματα είναι απίθανο να αλλάξουν κάτι. Αφότου ανιχνεύθηκε ο αποκλεισμός όλων των γνωστών μολυσματικών παραγόντων  - ξένοι οργανισμοί - βακτηριακό DNAτα οποία δεν συμπίπτουν με οποιαδήποτε από τα γνωστά είδη στον κόσμο,"αναφέρει η RIA Novosti του  Sergey Bulat Ινστιτούτου Πυρηνικής Φυσικής της Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία.
Όλα τα δείγματα νερού θα παρουσιαστούν στην Αγία Πετρούπολη το Μάιο στο ερευνητικό σκάφος  Academic Fyodorov, το οποίο λειτουργεί αυτή τη στιγμή στην Ανταρκτική.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για να μάθετε την απόλυτη αλήθεια σχετικά με την λίμνη βοστόκ και την υπόγεια πόλη Καντάθ.


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger