Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΣΚΩΤΣΕΖΟΣ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ «ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΗ» ΕΝΩ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΡΑΣΤΗ ΙΕΡΕΑ





  • Επιμέλεια άρθρου Vagedim

    23 Μαρτίου 2013



  • Ο Keith O'Brien ονομάζει την ομοφυλοφιλία «ηθική κατάπτωση», ενώ είναι επικεφαλής της εκκλησίας, και παραδέχτηκε ότι είχε μακροχρόνια έναν φίλο.


  • O Καρδινάλιος Keith O'Brien ήταν σε μια «μακροχρόνια φυσική σχέση» με έναν άλλο ιερέα παρά τις ειλικρινείς απόψεις του σχετικά με την ομοφυλοφιλία, που την ονομάζει «ηθική κατάπτωση», όπως ισχυρίζεται σήμερα.
    Ο πρώην επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας στη Σκωτία φέρεται να έχει μια υπόθεση για χρόνια με έναν από τους τέσσερις άνδρες που τον ανάγκασαν τελικά στην παραίτησή του.
    Ο Καρδινάλιος O'Brien λέγεται ότι έχει ομολογήσει τη σχέση αφότου είχε προειδοποιηθεί απο το Βατικανό για τη συμπεριφορά του προς τους άλλους ιερείς κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980.

    Αυτό συμβαίνει ανεξάρτητα απο τον γεννημένο στη Βόρεια Ιρλανδία- ιερέα που είναι ειλικρινής κατά της ομοφυλοφιλίας, ιδιαίτερα όταν ο Ντέιβιντ Κάμερον ανακοίνωσε ότι προωθεί τον γάμο ομοφυλοφίλων, και ότι πρέπει να γίνονται νόμιμα, αποκαλώντας την μια «τραγελαφική ανατροπή»

    Αυτό το μήνα ο Καρδινάλιος O'Brien ουσιαστικά παραδέχθηκε ότι οι ισχυρισμοί ότι έκανε ομοφυλοφιλικές προσεγγίσεις στους νέους εκπαιδευόμενους ιερείς ήταν αληθινοί.


    Ο 75χρονος προετοιμαζόταν να βοηθήσει στην επιλογή του επόμενου παπά προτού να παραδεχτεί την «σεξουαλική συμπεριφορά του».

    Είπε συγγνώμη και πρόσθεσε ότι θα αποσυρόταν από τη δημόσια ζωή.

    Τρία από τα τέσσερα άτομα που παραπονέθηκαν για τη συμπεριφορά του Καρδινάλιου O'Brien είναι ακόμα ιερείς στην επισκοπή του St Andrews και του Εδιμβούργου, όπου ο καρδινάλιος ήταν αρχιεπίσκοπος. O'Brien μηνύεται από έναν πρώην εκπαιδευόμενο ιερέα ο οποίος ισχυρίζεται ότι τον χάιδευε και τον φίλησε.

    Δημοσίευση σχολίου

     
    Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
    Powered byBlogger