Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΙΚΟΣΗΜΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΑΠΟΚΡΥΦΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ


Επιμέλεια άρθρου Vagedim

22 Μαρτίου 2013



Η δικαίωση του Δημοσθένη Λιακόπουλου για την εντολή που πήρε ο Πάπας Βενέδικτος να παραιτηθεί από την πλευρά του Σαμαέλ, και να τοποθετήσει στη θέση του έναν καταλληλότερο πάπα που θα στηρίζει η λευκή ελίτ της εκκλησίας του Σατανά.

Για τουλάχιστον οκτώ περίπου αιώνες, κάθε Πάπας έχει να επιδείξει το προσωπικό του οικόσημο.
Ήθελα να περιμένω μέχρι να κυκλοφορήσει το επίσημο οικόσημο του Πάπα Francis. 
Ορίστε λοιπόν, εδώ είναι:
 
Το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση ήταν ο ανάποδος σταυρός στη μέση του Ι Η S.

Σημειώστε πως το πόδι του σταυρού συνεχίζει μέσω της γραμμής του Η. Οι παρακάτω εικόνες που ακολουθούν είναι ένα ζευγάρι εικόνων που βρέθηκαν στο διαδίκτυο που παρουσιάζουν μια ευδιάκριτη διαφορά. Οι περισσότερες από τις εικόνες που βρήκα ήταν είτε το πόδι του σταυρού που στηρίζεται πάνω στη γραμμή του Η, εντελώς αποκομμένο από το H ή να συνεχίζει μέσα από τη γραμμή του H σε μια πολύ μεγαλύτερη απόσταση που σχηματίζει έναν άλλο σταυρό στη δεξιά πλευρά προς τα πάνω.



Φυσικά ο ανάποδος σταυρός δεν χρειάζεται να απεικονίζει κάτι απαίσιο. Θα μπορούσε απλά να αντιπροσωπεύσει τον Αγιο Πέτρο. Συχνά αναφέρεται ως σταυρωμένος σε ένα ανάποδο σταυρό. ΑΛΛΑ, αν χρησιμοποιήσουμε αυτή την εξήγηση τότε είμαστε αναγκασμένοι να πούμε ότι η προφητεία του Αγίου Μαλαχία για τον πάπα είναι σωστή. (Είναι καλά τεκμηριωμένο ότι οι περισσότερες από τις περιγραφές του παραπέμπουν στα παπικά οικόσημα), και εδώ είναι ο Πέτρος στο οικόσημο του πάπα φραγκίσκου. 

Υπάρχει άρθρο που δίνει την επίσημη εξήγηση του οικόσημου. Σε κάποιο σημείο λέει: "Κάτω αριστερά είναι ένα αστέρι που αντιπροσωπεύει την Παναγία, και κάτω δεξιά είναι ένα κλαδί του λουλουδιού πολύανθος, που αντιπροσωπεύει τον Αγιο Ιωσήφ, προστάτη της καθολικής εκκλησίας. " Υπάρχουν όμως μερικά πράγματα που με προβλημάτισαν σε αυτό. Αν στο Google κάνετε αναζήτηση εικόνων συμβολισμού της Παναγίας, θα βρείτε πολλές εικόνες του Κρίνου. Δεν βρήκαμε εικόνες που να επισημαίνουν πέντε αιχμές αστέρων. 

Εάν στις εικόνες στο Google αναζητήσω λουλούδι πολύανθος, δεν βρίσκω εικόνες που να μοιάζουν με ένα τσαμπί σταφύλι. Στην πραγματικότητα, όταν είδα για πρώτη φορά την εικόνα νόμιζα ότι ήταν σταφύλια. Εβαζα και στοίχημα. Αποφάσισα να διερευνήσω περαιτέρω.Γνωρίζοντας ότι ο αποκρυφισμός θέλει να αναστρέφει τα πράγματα, ανέστρεψα το οικόσημο. Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά!


Τώρα βλέπουμε τα σταφύλια και το ανεστραμμένο αστέρι. Το ανεστραμμένο αστέρι είναι το σύμβολο του Σατανά, αλλά τι γίνεται με τα σταφύλια; Καλά, τα σταφύλια είναι ένα σύμβολο του κρασιού και στον καθολικισμό, το κρασί συμβολίζει το αίμα του Χριστού. Έτσι όμως βλέπουμε συμβολισμό που λέει: το αίμα του Σατανά; Βλέπουμε επίσης τον ανεστραμμένο σταυρό και πάλι, μόνο αυτή τη φορά προεξέχει. Υπάρχουν περισσότερα! Αυτό είναι το πιο ενοχλητικό ... Αν τοποθετήσετε ένα πεντάγραμμο πάνω από το οικόσημο μια διαφορετική εικόνα εμφανίζεται.

Θα ήθελα να συγκρίνω το παραπάνω σε μια άλλη εικόνα.
 

 
Προσέξτε τα δύο κόκκινα σχοινιά στο οικόσημο, και τα κέρατα του τράγου.  

Προσέξτε (ελλείψει μιας καλύτερης λέξης) τις φούντες με τα κρόσσια και τα αυτιά του τράγου 

Προσέξτε απο κάτω το ανάποδο στέμμα, με το πηγούνι της κατσίκας

Είναι όλα εκεί, όποιος έχει μάτια τα βλέπει!  Κι όποιος έπιασεν...... έπιασεν!

1 σχόλιο :

  1. Τα οικόσημα των προηγούμενων τα έχετε δεί?
    Είναι τα ίδια εκτός στην ασπίδα, οπου αλλάζει το εσωτερικό περιεχόμενο. Δικαίωση του Λιακόπουλου και πιασε το αυγό και κούρεφ΄το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger