Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

DARPA: ΜΕΛΕΤΗ «ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΜΥΑΛΟΥ» ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΡΟΜΠΟΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ {ΒΙΝΤΕΟ}







Επιμέλεια άρθρου Vagedim

2 Μαρτίου 2013



Η χρηματοδοτημένη μελέτη της DARPA που διεξήγαγε με επιτυχία μια «συγχώνευση μυαλού» δύο αρουραίων, είναι ένας πρόδρομος  στη δημιουργία του τελικού σκοπού της DARPA  - για ένα στρατό ρομπότ δολοφόνων που θα χρησιμοποιούν την κυψελοειδή νοημοσύνη τους για να κυνηγήσουν και να εξαλείψουν ανθρώπινους στόχους.

Οι Νεφελίμ λειτουργούν κι αυτοί με τον τρόπο που λειτουργεί ο κόσμος μαςόπως ήταν ο δικός τους κόσμος έκαναν και τον δικό μας στη γή.

Η λευκή αδελφότητα έστησε με τον ίδιο ρουφιάνικο τρόπο που είναι στημένοι κι αυτοί, έχουν εταιρείες, οργανισμούς, ΜΚΟΕχουν δηλαδή κάποιες εταιρείες που στην ουσία έχουν εκπροσώπους πάνω στη γή και δουλεύουν

Μια απο τις εταιρείες αυτές που είναι θηγατρική μιας μητρικής που βρίσκεται στα τάρταρα, είναι και η εταιρεία η οποία δημιούργησε τα βιορομπότ ΝΤΑΡΜΠΑΣΑΧΗ εταιρεία αυτή η μητρική έχει μια θηγατρική πάνω στη γή που λέγεται: {defence advanced research projects agency} Υπηρεσία προηγμένων πρότζεκτ ερεύνης σε σχέση με την άμυναΕίναι η γνωστή DARPA. Αυτό το πρότζεκτ λοιπόν το "ΝΤΑΡΜΠΑΣΑΧ", είναι σαν να λένε οι Νεφελίμ το δικό μας της DARPA, χρησιμοποιώντας το όνομα της εταιρείας όπως την έχουν πάνω στη γή, και όχι όπως είναι στα τάρταρα.

Οι εξολοθρευτές Νταρμπασάχη αλλιώς τα σκυλιά των νεφελίμ, δεν έχουν ουδεμία σχέση όσον αφορά την μορφή τους, σε σχέση με τα ρομπότ που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Για περισσότερες πληροφορίες αναζητήστε τον τόμο 30 απο τα βιβλία του Δημοσθένη Λιακόπουλου "Γιατι και πώς ζούν ανάμεσα μας".


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

 atheatignosi

1 σχόλιο :

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger