Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΑΤΑΖΕΙ 8 ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΕΓΚΟΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥΣ




Επιμέλεια άρθρου Vagedim

8 Απριλίου 2013

Γονείς στο Όρεγκον έχασαν τη μάχη τους στο δικαστήριο την Τετάρτη για να επιλέξουν εάν ή όχι τα οκτώ παιδιά τους θα πρέπει να εμβολιαστούν, εφ όσον είχαν χάσει την επιμέλεια το περασμένο έτος.
Μια απόφαση του δικαστηρίου εφέσεων του Όρεγκον αναφέρει ότι οι γονείς δεν έχουν το δικαίωμα να απαλλάξουν τα παιδιά τους απο τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.
Το δικαστήριο αποφάσισε επίσης ότι, εφόσον η πολιτεία είχε την επιμέλεια των παιδιών, έχει και το δικαίωμα να προβεί σε όλες τις ιατρικές αποφάσεις χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων. Παρά το γεγονός ότι τα παιδιά ζουν με τους συγγενείς τους, προστατεύονται απο το κράτος.Οι γονείς, οι οποίοι λένε οι εμβολιασμοί είναι κατά των θρησκευτικών τους πεποιθήσεών, απομάκρυναν τα παιδιά τους για άγνωστους λόγους πέρυσι αφότου το κράτος ισχυρίστηκε τις ανησυχίες του για την ευημερία τους. Παρά την απόφαση, φαίνεται τα παιδιά ότι δεν έχουν ακόμα εμβολιαστεί, ενώ οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να προσφύγουν κατά της απόφασης στο Ανώτατο Δικαστήριο του Όρεγκον.
Μια πρόσφατη ανεξάρτητη γερμανική μελέτη το 2011 διαπίστωσε επίσης ότι τα εμβολιασμένα παιδιά είχαν τουλάχιστον 2 ως 5 φορές διαταραχές και ασθένειες σε σύγκριση με τα μη εμβολιασμένα παιδιά.
Επίσης, δίνεται η είδηση ​​ότι η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και άλλοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι το 2009, έλαβαν ειδικά εμβόλια χωρίς τα πρόσθετα των εμβολίων του Η1Ν1, που περιέχουν τοξικό υδράργυρο παράγωγο του Θιμεροσάλ, φορμαλδεΰδη, άλατα αλουμινίου και το όξινο γλουταμινικό νάτριο (MSG).  
Ο Γερμανός  πνευμονολόγος  Wolfgang Wodarg είπε ότι το εμβόλιο για τον H1N1 αυξάνει τον κίνδυνο του καρκίνου. Το θρεπτικό διάλυμα για το εμβόλιο αποτελείται από καρκινικά κύτταρα ζώων.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger