Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ


reason-for-war

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Στις 8 Φεβρουαρίου του 2013, σε ζωντανή μου εκπομπή στο διαδίκτυο, ενημέρωσα όλους όσους με άκουγαν, ότι μιά εντελώς νέα εποχή ξεκινά, καθώς οι δυνάμεις του Διαβόλου, χωρίς να κρύβονται πλέον, θα προχωρήσουν στην εδραίωση μιάς παγκόσμιας χούντας.
Από τότε συνέβησαν πολλά και όπως είπα σε όλους, πολλά θα γίνουν μέχρι τα τέλη Ιουνίου του 2013.
Αυτά που ήδη έγιναν είναι
1. Μετατράπηκαν οι δομές της  παγκόσμιας διοίκησης. Η Λευκή Αδελφότητα, έχει στις τάξεις της πλέον 68 αντί για 36 από τους 72 βασιλείς των Νεφελίμ και διοικείται από τους σατανιστές Ιλλουμινάτι, ενώ η Μαύρη Αδελφότητα, έχει στις τάξεις της μόινο τέσσερεις βασιιλείς, τους Μπαχομέχ και διοικείται από την μαύρη Ελίτ της Λίλιθ Λαμασθού.
2. Ο Πάπας πήρε εντολή να παραιτηθεί και παραιτήθηκε για να τον αντικαταστήσει ο "κατάλληλος" άνθρωπος.
3. Η Βόρεια Κορέα ξαφνικά, άρχισε να απειλεί τις ΗΠΑ.
4. Το Ιράν χτυπήθηκε (προειδοποιητικά;) από μεγάλο σεισμό.
5. Η σύνοδος των Αδελφοτήτων που έγινε σε προάστειο της Μόσχας επιχειρήθηκε να χτυπηθεί από σκάφοε που κετερρίφθη και βαφτίστηκε "μετεωρίτης".
6. Η Κύπρος καταστράφηκε προειδοποιητικά και ανακοινώθηκε προς τους λαούς, ότι οι τράπεζες αναγνωρίζουν μόνο μέχρι 100.000 ευρώ την ασφάλεια των καταθέσεων.
7. Τα κόμματα των παιδεραστών, βαφτίστηκαν κόμματα των παιδοφίλων και δεν είναι πλέον παράνομα στην Ολανδία και σε κάποιες πολιτείες των ΗΠΑ.
8. Το Ισραήλ, ζήτησε συγγνώμη από τους Τούρκους και νέες ισορροπίες προωθήθηκαν στην Ανατολική Μεσόγειο, ώστε να είναι συμπαγής η νατοϊκή άμυνα απέναντι στους Ρώσους.
9. Οι πιέσεις στον Πούτιν αυξήθηκαν και αυτός παραχώρησε την ανατολική Μεσόγειο στην Λευκή Αδελφότητα αμχητί, με σκοπό να εξασφαλίσει κι άλλο χρόνο για να συνεχίσει τις προετοιμασίες της συμβατικής πολεμικής μηχανής της Ρωσίας, ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει όσο μπορεί πιο αποτελεσματικά όλο το ΝΑΤΟ, που ελέγχεται  από την Λευκή Αδελφότητα του Σατανά.
Θα ακολουθήσουν κι άλλα και μιά Παρασκευή, που όλοι οι λαοί θα φύγουν από τιςε δουλειές τους για την αργία του Σαββατοκύριακου, θα γίνει το μεγάλο μπαμ και όλες οι τράπεζες θα κλείσουν και όλοι οι στρατοί θα μπούνε σε κατάσταση επιφυλακής και θα βγουν στους δρόμους και όλα τα κοινοβούλια θα κλείσουν και όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί θα καταργηθούν και όλα τα σούπερ μαρκετ θα αδειάσουν και όλα τα χρήματα δεν θα ισχύουν και θα αποτελούν παλιόχαρτα.
Μόλις ξημερώσει Δευτέρα, ο  στρατός με τις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας θα είναι στους δρόμους για να σας βάλει σε τάξη.
Σκεφθείτε, όπως σε όλες τις χώρες, έτσι και στην Ελλάδα,  ο στρατός μειώθηκε και τα σώματα ασφαλέιας, από 8.000 προσωπικού,  έφθασαν τις 80.000.
Τυχαίο;
Όπως είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, με άλλους θα κοιμηθείτε και με άλλους θα ξυπνήσετε.
Ωστόσο, μην ξεχνάτε,
Ιησούς Χριστός νικά

prisonplanet

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger