Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΡΝΟ




Επιμέλεια άρθρου Vagedim

9 Απριλίου 2013


Το βατικανό κατεβάζει υλικό απο πορνογραφικές ιστοσελίδες που χαρακτηρίζουν τον σαδομαζοχισμό, τρανσέξουαλ και σεξουαλικό δέσιμο.

Η τάση για πορνό μέσα στην Αγία Έδρα ανακαλύφθηκε από το Torrent Freak, μια αμερικανική ιστοσελίδα που αναλύει την κοινή χρήση αρχείων.

Ο δικτυακός τόπος αρχικά έθεσε ως στόχο να δεί αν κάποιος στο Βατικανό κατεβάζει παράνομα ταινίες και δωρεάν μουσική σύμφωνα με την παραβίαση των νόμων περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
Αλλά βρήκε μερικά μάλλον εκπληκτικά αποτελέσματα, τα οποία προέκυψαν από μια διεύθυνση IP μέσα στους πέτρινους τοίχους του Βατικανού.
Δεν ήταν σαφές ποιος κατέβασε το πορνό. Το Βατικανό έχει μόνιμο πληθυσμό μόλις 800 άτομα, μεταξύ των οποίων και ιερείς, επίσκοποι, καρδινάλιοι και ο Πάπας, αλλά αρκετές χιλιάδες περισσότεροι ιεράρχες και υπάλληλοι εργάζονται εκεί σε τακτική βάση, που διασχίζουν σχεδόν αόρατα σύνορα με τη Ρώμη.
Οι λήψεις που περιλαμβάνονται στη γερμανική γλώσσα καθώς και παραστάσεις από την Lea Lexis, μια πορνοστάρ της Ρουμανίας, οι οποίες περιλαμβάνουν ταινίες που ονομάζονται ακόρεστη και σεξουαλική γυμναστική.


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger