Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥΛΑΕΙ, ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ.


dffhΤου Λιακόπουλου Δημοσθένη

Λένε, ότι οι συνωμοσιολόγοι, ακόμη και αν είναι καλοπροαίρετοι, πετάνε στα σύννεφα. Λένε επίσης, ότι όλοι αυτοί που ασχολούνται με τις θεωρίες συνωμοσίας, είναι γραφικοί. Χώρια που λένε, ότι τίποτε ποτέ δεν έχει αποδειχθεί και καμιά θεωρία συνωμοσίας δεν έχει επαληθευθεί. Λένε πολλά και τα λένε οι πολέμιοι της συνωμοσιολογίας, για να πείσουν κυρίως τους εαυτούς τους, ότι όλα αυτά τα περίεργα που τους τρομάζουν, ποτέ δεν θα συμβούν. Λες και ζουν σε άλλο πλανήτη. Σε άλλο κόσμο. Δεν μπορεί να συμβαίνει το ένα, είναι αδύνατον να συμβαίνει το άλλο! Και όλα αμέσως μέσα στο μυαλό τους ησυχάζουν και η ανέμελη βοσκή στο λιβάδι της αμάθειας συνεχίζεται.

Υπάρχουν ωστόσο στιγμές, που κάποια σκιά σκοτίζει το μυαλό τους, τότε, οι δεσμοφύλακες του πλανήτη φυλακή, αυτοί που ζουν ανάμεσά μας, φροντίζουν να τους πείθουν, ότι στα σκοτάδια της μνήμης τους και στις σκοτεινές γωνιές της ιστορίας των ανθρώπων, το μόνο κακό που κρύβεται, είναι η ανθρώπινη απληστία για χρήμα και εξουσία. Εκεί τελειώνουν και όλα τα μυστήρια για τους καθώς πρέπει Γκοίμ του πλανήτη φυλακή. Κανείς δεν τολμά να δεί μέσα στις σκοτεινές γωνιές του υποσυνειδήτου του, γιατί εκεί θα δει να κρύβονται οι χειρότεροι εφιάλτες του ανθρωπίνου γένους.

Οι αρχαίοι εχθροί, οι αρχαίοι θεοί, η αρχαία μάστιγα της ανθρωπότητας, οι Νεφελίμ. Χαρακτηριστικό είναι, ότι οι άνθρωποι μπορούν, έστω και για λίγο, να σκεφθούν την ύπαρξη των ασώματων δαιμόνων που κινούνται και δρουν ανάμεσά μας. Ποτέ όμως δεν δέχονται να σκεφθούν την ύπαρξη των Νεφελίμ.

Οι δαίμονες βλέπετε, δεν αγγίζουν το σώμα, που τόσο μα τόσο σκεφτόμαστε και φροντίζουμε. Οι Νεφελίμ όμως, αν γίνουν αποδεκτοί από το υποσυνείδητό μας, τότε δεχόμαστε την ύπαρξη των απόλυτων αρπακτικών, που βρίσκονται πάνω από εμάς, στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας. Εκπροσωπούν τον υπέρτατο φόβο των όντων, που μπορούν να απορροφήσουν την ζωϊκή μας ενέργεια, και βεβαίως να μας κατασπαράξουν και να φάνε τις σάρκες μας.

Τώρα, σ΄αυτή τη ζωή. Όχι όπως οι δαίμονες που μπορεί να βασανίζουν τις ψυχές μας στην άλλη ζωή. Τις ψυχές μας, δεν τις βλέπουμε, δεν τις αντιλαμβανόμαστε, όπως και τους δαίμονες, που από ότι μας λένε, θα τις βασανίσουν με ένα τρόπο ακατάληπτο σε εμάς, στην επόμενη φάση της ζωής μας.

Οι Νεφελίμ όμως......οι Νεφελίμ φίλοι μου, μπορούν να μας αγγίξουν. Να αισθανθούμε τα νύχια τους να σκίζουν τη σάρκα μας, καθώς μας κυνηγούν. Και να αισθανθούμε τα δόντια τους, όταν μας αρπάζουν. Πολύ φευγάτο και χολυγουντιανό βέβαια ακούγεται το σενάριο, για να γίνει αποδεκτό, όταν μάλιστα η καθημερινότητα σου στερεί ακόμη και τα βασικά πολλές φορές και ακόμη δεν είδαμε τίποτα.

Υπάρχουν ωστόσο φίλοι μου και οι άλλοι, που δεν είναι και λίγοι, που αρέσκονται στην συνωμοσιολογία. Άλλοι λίγο και άλλοι πολύ, θέλουν να αποδώσουν κάθε τι στραβό και περίεργο σε κάτι εξωπραγματικό. Πολλές φορές μάλιστα, είναι τόσο εξωπραγματικό και ασύνδετο με την πραγματικότητα, όπως τουλάχιστον την αντιλαμβανόμαστε, που από μόνοι τους μετά από λίγη σκέψη το απορρίπτουν ως ασύνδετο με τα δρώμενα της καθημερινότητάς τους. Όλοι αυτοί, λατρεύουν την συνωμοσιολογία. Όταν όμως οι θεωρίες που μελετούν, τους οδηγήσουν στην κατάρρευση καλά θεμελιωμένων στο υποσυνείδητό τους ψεμάτων, τότε ή σταματούν την έρευνα, ή καταλήγουν σε μέγα άγχος αλλά και ψυχικό πόνο.
Έτσι δεν είναι λίγοι εκείνοι, που άκουσαν αλλά έβαλαν στην άκρη σχεδόν όλα όσα έχω πει.
Και τι δεν άκουσαν για πρώτη φορά από την εκπομπή Δυνατά κι Ελληνικά...........

Παραχάραξη της ιστορίας για να μείνουν άγνωστοι και ιστορία για αγρίους οι Νεφελίμ
Προαιώνια ελληνική παρουσία σε όλες τις ηπείρους
Πάνω από 120 εκατομμύρια Έλληνες σε όλο τον πλανήτη
Ελληνικά μνημεία σε όλο τον κόσμο
Καταγωγή των Τούρκων από τους Γιουγκούρ Τούρκους της Τάκλα Μακάν
Ύπαρξη νερού στον Άρη και τη Σελήνη
Οικοδομήματα και πόλεις στον Άρη και τη Σελήνη
Τα πρωτόκολα των σοφών της Σιών
Παγκοσμιοποίηση του καταναγκασμού και του ελέγχου
Λέσχη Μπιλντερμπεργκ
Τριμερής επιτροπή
Ιλλουμικάτι
Υποδούλωση μέσω δανείων
Έλεγχος των κυβερνήσεων με την χρήση ανίκανων και διεφθαρμένων πολιτικών
Έλεγχος του νου
Kατάργηση των εθνών
Παγκόσμιος ομογενοποιημένος λαός
Ανάληψη αστυνόμευσης από τον στρατό αντί για την αστυνομία
Παγκόσμια χούντα
Προφητρεία του πατρός Ιωσήφ του Βατοπεδινού που δόθηκε σε μένα
Ουσίες ελέγχου του νου μέσω του νερού και του αέρα
Χημική ιατρική, χημικά φάρμακα
Κατάργηση της παραδοσιακής ιατρικής
HAARP
CHEMTRAILS
IRON MOUNTAIN
AJENDA 21
VENUS PROJECT
Δημιουργία νοουτοπίας υπηκόων-δούλων, μέσα στα σχολεία
Κατάργηση της ιδιοκτησίας
Οι προφητείες της Ορθοδοξίας
Η προφητεία του Αγίου Ανδρέα
Η ισχύς του Πούτιν και της Ρωσίας, όταν όλοι έλεγαν ότι η Ρωσία είναι διαλυμένη
Οι στημένες δήθεν πανδημίες με τα τρελά γουρούνια-γελάδια-πουλερικά
Οι στημένοι εμβολιασμοί
Τα μεταλλαγμένα τρόφιμα
Οι κρεατόμαζες και το συνθετικό κρέας
Τα συνθετικά άλευρα
Η προσπάθεια για την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού
Το σχέδιο Κίσσινγκερ για τις στειρώσεις
Η κυριαρχία των Ρώσων στο διάστημα
Το παγκόσμιο σχέδιο για τσιπάρισμα των ανθρώπων
Οι ηλεκτρονικές ταυτότητες σαν προάγγελος του χαράγματος
Η φορολόγιση των παιδιών
Η κατάργηση των θρησκειών
Η προώθηση της πανθρησκείας
Η απαγόρευση των εξορκισμών
Η γνώση του τριαδικού Θεού στην αρχαία Ελλάδα
Οι προφητείες περί του Χριστού από τις Σίββυλες
Η απάτη των βίντεο από την δήθεν προσελήνωση των Αμερικανών στη Σελήνη
Το γιαπωνέζικο σπαθί στον Μανταμάδο
Η προώθηση της παγκόσμιας κυβέρνησης
Η Λευκή και η Μαύρη Αδελφότητα
Η ύπαρξη της Λίλιθ Λαμασθού
Η πιθανότητα ένα φλάς του Ήλιου να αφανίσει όλη την τεχνολογία και να καταστρέψει κάθε ηλεκτρική μηχανή στέλνοντάς μας στη λίθινη εποχή.
κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ
Όλα αυτά που συζητάτε όλοι σας, ή έστω κάποια από αυτά, αφού κάποια δεν δέχονται μερικοί, ούτε να τα αγγίξουν, ξεκίνησαν από την εκπομπή Δυνατά κι Ελληνικά.
Ίσως κάποια λίγα  από αυτά, να τα συζητούσανε δειλά κάποιες μικρές παρέες, αλλά πρώτη φορά δημόσια και πανελλήνια, από δω τα άκουσαν.
Ωστόσο, υπάρχουν οι γραφικοί που συνεχίζουν να με συκοφαντούν, ίσως επειδή θα ήθελαν να είναι αυτοί στη θέση μου και ίσως επειδή όπως είπε ο Νίτσε, δεν έχω αφήσει τίποτε για να το πουν αυτοί.
Σας διαβεβαιώ φίλοι μου, ότι δεν θα θέλατε να είστε στη θέση μου.
Ισχύει, βλέπετε και έχει αποδειχτεί επανειλημένως, ότι η συνωμοσιολογία πουλάει, αλλά η αλήθεια πονάει.
prisonplanet

1 σχόλιο :

  1. Ωραία τα φούμαρα που πουλάει ο εθνικός πλασιέ ... ξέχασε γρήγορα όμως .. ότι παρακινούσε τον κοσμάκη να ψηφίσει Σαμαρά στις εκλογές .. με το τρομερότατο επιχείρημα .. Σαμαράς = Ρωσία , Τσίπρας = Αμερική ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger