Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ - ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ




Επιμέλεια άρθρου Vagedim

27 Απριλίου 2013


Η κυβέρνηση θα ξεκινήσει αύριο δωρεάν εμβολιασμός κατά της πνευμονίας σε παιδιά ηλικίας κάτω του ενός έτους.
Το υπουργείο υγείας λανσάρει το συζευγμένο εμβόλιο του πνευμονιόκοκκου (PCV 10), ένα νέο εμβόλιο για την πρόληψη ασθενειών που προκαλούνται από τα βακτήρια του πνευμονιόκοκκου.
Το εμβόλιο λέγεται ότι θα μειώσει το υψηλό ποσοστό βρεφικής θνησιμότητας στη χώρα , που σήμερα ανέρχεται σε 90 θανάτους ανά 1.000 γεννήσεις.
Απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους χθες, ο υπουργός Επικρατείας για την πρωτοβάθμια υγειονομική περίθαλψη Sarah Opendi, κάνει έκκληση στους γονείς να ετοιμάσουν τα παιδιά τους για τον εμβολιασμό.
"Ο εμβολιασμός είναι ένα δημόσιο δικαίωμα της υγείας», είπε.
Το εμβόλιο θα πρέπει να χορηγείται μαζί με άλλα παιδικά εμβόλια κατά της φυματίωσης, της πολιομυελίτιδας, της διφθερίτιδας, του τετάνου, του κοκκύτη, της ηπατίτιδας Β, της γρίπης τύπου Β και την ιλαρά.
Το εμβόλιο PCV θα χορηγηθεί με ένεση στο άνω τμήμα του δεξιού μηρού στα μωρά σε τρία διαστήματα όταν είναι έξι εβδομάδων, στη συνέχεια, στις 10 εβδομάδες της ηλικίας τους και στις 14 εβδομάδες.
Τα παιδιά χρησιμοποιούνται ως πειραματόζωα. Δεν υπάρχει καμία αναφορά, στο άρθρο για το ποιος είναι ο κατασκευαστής του εμβολίου, ή ποια χώρα είναι ο κατασκευαστής του εμβολίου. 
http://allafrica.com/stories/201304261198.html
Έχει γίνει δεύτερη φύση για τους ομοίους του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της UNICEF να προσφέρουν δωρεάν δοκιμές και απαγορευμένους εμβολιασμούς για τους φτωχούς και τους ευάλωτους πληθυσμούς στον αναπτυσσόμενο κόσμο. Οι αθώοι γονείς πιστεύουν την προπαγάνδα που τους τροφοδοτείται από τους ομοίους της UNICEF. 
Σύμφωνα με αναφορές, τουλάχιστον 26 παιδιά έχασαν τη ζωή τους και πολλά περισσότερα έχουν τραυματιστεί σοβαρά αφότου τους δόθηκε το 5 σε 1 εμβόλιο, Quinvaxem.
Ο δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς που έχει δώσει τις εκατοντάδες των εκατομμυρίων των δολαρίων στις νέες προσπάθειες εμβολίων, έχει μιλήσει παλαιότερα για το ζήτημα των εκπομπών του CO2 και των αποτελεσμάτων του στη κλιματική αλλαγή. Παρουσίασε μάλιστα έναν τύπο για τις εκπομπές του CO2 ως εξής: 
CO2 = Α Χ Υ Χ Ε Χ Δ.
Α = άνθρωποι
Υ = υπηρεσίες ανά άτομο
Ε = ενέργεια ανά υπηρεσία
Δ = διοξείδιο του άνθρακα ανά ενεργειακή μονάδα

Κατόπιν πρόσθεσε ότι πρόκειται να φταθεί το CO2 (διοξείδιο του άνθρακα) στο μηδέν. «πιθανώς ένας από αυτούς τους αριθμούς πρόκειται να πρέπει να φτάσει αρκετά κοντά στο μηδέν.»
Μετά από αυτό, ο Μπιλ Γκέιτς αρχίζει να περιγράφει πώς ο πρώτος αριθμός -- Α (για τους ανθρώπους) -- Ανέφερε ότι θα μπορούσε να μειωθεί. 
"Ο κόσμος σήμερα . έχει 6,8 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Τώρα, αν κάνουμε μια πραγματικά σπουδαία δουλειά με τα νέα εμβόλια, την υγειονομική περίθαλψη, και τις υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας, θα μπορούσαμε να τον μειώσουμε ίσως σε 10 ή 15 τοις εκατό ».
Αυτή η δήλωση από τον Μπιλ Γκέιτς έχει γίνει χωρίς κανένα δισταγμό, τραύλισμα ή άλλη ένδειξη που θα μπορούσε να ήταν κάποιο λάθος. Φαίνεται ότι ήταν μια εσκεμμένη, υπολογισμένη απο μέρος του, καλά αναπτυγμένη και με συνεκτική παρουσίαση. 
Λοιπόν, τι μπορεί να σημαίνει όταν ο Μπιλ Γκέιτς λέει ότι «αν κάνουμε μια πραγματικά σπουδαία δουλειά με τα νέα εμβόλια ... θα μπορούσαμε να μειώσουμε τον [παγκόσμιο πληθυσμό] από 10 ή 15 τοις εκατό; 
"Είναι σαφές ότι, η δήλωση αυτή σημαίνει ότι τα εμβόλια είναι μια μέθοδος μείωσης του πληθυσμού.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger