Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Η NESTLE ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ




Επιμέλεια άρθρου Vagedim

26 Απριλίου 2013


Πρόσφατα σχόλια από την Nestle CEO και τον Peter Brabeck υπονοούν ότι το νερό του κόσμου θα έρθει σύντομα υπό τον έλεγχο των εταιρειών, όπως η δική του. Ο Brabeck ισχυρίζεται ότι το νερό δεν είναι ένα ανθρώπινο δικαίωμα, αλλά θα πρέπει να διοικείται από ανθρώπους των επιχειρήσεων και των διοικητικών οργάνων με τρόπο που να στηρίζει τον πλανήτη

Σε συνέντευξη του, ο Brabeck διατυμπανίζει ότι η εταιρεία του είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων στον κόσμο, με πάνω από 65 δισ. ευρώ κέρδος κάθε χρόνο. Ο ίδιος υποστηρίζει με υπερηφάνεια ότι εκατομμύρια ανθρώπων εξαρτώνται από αυτόν και την παρέα του.  

Μήπως αυτός ο τύπος νομίζει ότι είναι θεός;


Ποιος ελέγχει την τιμή του νερού;  Ο Brabeck στηρίζει τα σχέδια βιωσιμότητας του για το γεγονός ότι το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού ενδέχεται να αντιμετωπίσει ελλείψεις σε νερό μέσα σε 15-20 χρόνια. Με τον έλεγχο της τιμής του νερού, ο Brabeck πιστεύει ότι μπορεί να σώσει τον πλανήτη από την έλλειψη τροφίμων και νερού τα επόμενα χρόνια.
Προτείνει ο Brabeck, με την απειλή των μελλοντικών ελλείψεων νερού, είναι απαραίτητο να αφαιρεθεί από όλους τους ανθρώπους η φυσική ελευθερία τους στο νερό.
Συνεχίζοντας ο  Brabeck της Nestle είπε ότι θα μπορούσε να προστατεύσει την ΓΤΟ γεωργία. Είπε δηλαδή ότι τα βιολογικά τρόφιμα "δεν είναι και τα καλύτερα" και ότι τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα είναι απολύτως ασφαλές και δεν προκαλούν ασθένειες. Με αυτή τη φιλοσοφία, η οικονομία Brabeck θα κόψει την βιολογική γεωργία από την παροχή νερού και θα αφήσει τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα να βασιλεύουν πάνω από τους ανθρώπους.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger