Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΤΙ "ΤΟ ΧΑΠΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ" ΘΑ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Επιμέλεια άρθρου Vagedim

7 Απριλίου 2013


Ένας ομοσπονδιακός δικαστής στο Μπρούκλιν διέταξε την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων να κάνει το χάπι της επόμενης ημέρας- ελέγχου των γεννήσεων να είναι διαθέσιμο για τους ανθρώπους κάθε ηλικίας χωρίς ιατρική συνταγή, ανατρέποντας την απόφαση της Γραμματέα Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών Kathleen Sebelius να απαιτείται ειδικη συνταγή για τα κορίτσια κάτω των 17 ετών.
Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων είπε ότι δεν μπορεί να σχολιάσει, διότι είναι ενα νομικό θέμα εν εξελίξει.
Το Αμερικανικό Κολέγιο Μαιευτήρων και Γυναικολόγων συνέστησε πέρυσι ότι τα από του στόματος αντισυλληπτικά θα πωλούνται χωρίς ιατρική συνταγή, σε μια προσπάθεια να μειωθεί ο αριθμός σε ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι αντίπαλοι των συνταγογραφούμενων λένε ότι οι συνταγές μπορεί να καθυστερήσουν την πρόσβαση στο φάρμακο.
Τα αντισυλληπτικά έκτακτης ανάγκης αποτρέπουν μια εγκυμοσύνη, εμποδίζοντας ένα γονιμοποιημένο ωάριο να ενσωματωθεί στη μήτρα. Θα πρέπει να ληφθεί εντός 72 ωρών από το σεξ, και όσο νωρίτερα λαμβάνεται το πιο αποτελεσματικό είναι.
Πολλές αναπτυγμένες χώρες χρειάζονται συνταγή για την από του στόματος αντισυλληπτικών, συμπεριλαμβανομένου του Καναδά και το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης, αλλά σε πολλές άλλες χώρες πωλούν το χάπι χωρίς ιατρική συνταγή, ακόμη επίσημα ή ανεπίσημα.

Μη χειρουργικές μεθόδοι άμβλωσης


Το χάπι της άμβλωσης 


Αυτό είναι μια μέθοδος πρόωρου τερματισμού της εγκυμοσύνης χρησιμοποιώντας φάρμακα που λαμβάνονται από το στόμα ή με ένεση τα οποία παράγουν μία αποβολή. Αναπτύχθηκε στη Γαλλία στη δεκαετία του 1980. Ξεκίνησε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1991 και στις ΗΠΑ το 2000.
Είναι μια μεταμοντέρνα μορφή δολοφονίας που έχει προωθήσει η Νέα τάξη πραγμάτων για να αποφύγει την αύξηση του πληθυσμού. Οι εντολοδόχοι νεοταξίτες δικαστές της Αμερικής (φυσικά υπό την αιγίδα του φιλέσπλαχνου Ομπάμα μέσω του προγράμματος Obamacare) θα δώσουν μέσω των πειραματόζωων τους το πράσινο φώς σε πολλές ανεπτυγμένες χώρες να υιοθετήσουν τις ελεεινές τους πρακτικές, με σκοπό δήθεν να ανατρέψουν μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Tο λεγόμενο χάπι της επόμενης ημέρας είναι μια μορφή έκτρωσης, διότι η εγκυμοσύνη δεν αρχίζει μόνο με τη γονιμοποίηση, αλλά και με την εμφύτευση. Σύμφωνα με τους κατασκευαστές του Plan B και του Levonelle, η αντισύλληψη δεν επηρεάζει τη μελλοντική γονιμότητα σας. Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνα που έχει τυπωθεί στην εφημερίδα Daily Mail, εάν το παίρνετε σε τακτική βάση, ενδέχετε να είναι πιο δύσκολο για σας να μείνετε έγκυος. Το Levonorgestrel είναι συνθετική προγεστερόνη, η οποία μπορεί να προκαλέσει βλέννα στη μήτρα για να πυκνώσει, καθιστώντας πιο δύσκολο το σπέρμα να εισέλθει.
Το χάπι ονομάζεται "Plan B" (σχέδιο Β) Ποιό άλλο λοιπόν μπορεί να είναι το "σχέδιο τους" απο το να μειώσουν ακόμη περισσότερο τον ανθρώπινο πληθυσμό με μοντέρνες μεθόδους έκτρωσης οι οποίες κατά πάσα πιθανότητα προκαλούν και μελλοντική στειρότητα;

1 σχόλιο :

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger