Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

11/5/13 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝ/ΤΟΥΡΚΙΑ: ΜΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ ΤΩΝ ILLUMINATI ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;




Επιμέλεια άρθρου Vagedim

11 Μαίου 2013


1) To Πακιστάν είναι ενα καθοδηγούμενο κράτος από τις ΗΠΑ για την καταπολέμηση του ισλαμικού φανατισμού στην περιοχή από τις επιθέσεις στις 9/11. Η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA), εργάστηκε με το Πακιστάν για να δημιουργήσει το "τέρας" των Ταλιμπάν.

Με αφορμή τις εκλογές, εκατομμύρια ψηφοφόροι στο Πακιστάν προσήλθαν στις κάλπες στις 11 Μαΐου. Παρά τα μέτρα ασφαλείας, οι εκλογές αμαυρώθηκαν από εκτεταμένη βία, καθώς οι Ταλιμπάν κρίνουν την ψήφο αντι-ισλαμική, με αποτέλεσμα μια σειρά επιθέσεων να σκοτώσουν τουλάχιστον 17 ανθρώπους.

Ο πρόεδρος του Πακιστάν Ασίφ Αλί Ζαρντάρι είχε υπογράψει το διάταγμα για τη διεξαγωγή

βουλευτικών εκλογών στις "11 Μαΐου".



2) Παγιδευμένα αυτοκίνητα εξερράγησαν στις 11 Μαΐου 2013 κοντά στο δημαρχείο του Reyhanli, μόλις λίγα χιλιόμετρα από την κύρια διέλευση των συνόρων στη Συρία. Πάνω απο 40 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 100 τραυματίστηκαν. 


Οπως είναι φυσικό, ο καθένας θα σκεφτόταν ότι οι εκρήξεις στην Τουρκία κοντά στα Συριακά σύνορα έχουν να κάνουν με τις σχέσεις Συρίας - Τουρκίας, και οι αιματηρές επιθέσεις στο Πακιστάν την ημέρα των εκλογών, (που παρεμπιπτόντως αποφασίστηκαν να γίνουν την 11η Μαίου) είναι ενα σύνηθες φαινόμενο. 

Θα μου επιτρέψετε να αμφιβάλλω. Προτού με χαρακτηρίσετε συνομωσιολόγο, θα ήθελα να δώσετε βάση στην ημερομηνία που συνέβησαν αυτά τα δύο γεγονότα. Δεν τα θεωρώ τυχαία, διότι η 11η Μαίου αποκαλύπτει δύο 11άρια στην ημερομηνία, τα οποία κατά τη γνώμη μου εκμεταλεύτηκαν οι Illuminati για να πραγματοποιήσουν την εκδήλωση τους, ύστερα απο την επιτυχημένα πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση του μαραθωνίου της Βοστώνης. 


Μετά τις επιθέσεις στο κέντρο της τουρκικής πόλης κοντά στα σύνορα με την Συρία, ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, δήλωσε ότι η Τουρκία θα λάβει τα κατάλληλα μέτρα για να προστατευτεί.

Ο Πακιστανός αντιπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Μασούντ Χαν, το Σάββατο, δήλωσε ότι το Πακιστάν έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο για την καταπολέμηση της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας και ελέγχου των συνόρων.

Το τρίπτυχο των μυστικών υπηρεσιών CIA, MIT, ISA, και η μεταξύ τους συνεργασία για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας;

Τα γεγονότα μιλούν απο μόνα τους. Η ημερομηνία των εκλογών του Πακιστάν, μαζί με τις επιθέσεις στην Τουρκία επιλέχτηκαν την 11η Μαίου-συνδυάζοντας την εκδήλωση των illuminati, ώστε να δωθεί αφορμή να ληφθούν μέτρα κατά της τρομοκρατίας.Unibet

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger