Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

14-ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟΕπιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr
29 Μαίου 2013


Ενας έφηβος απο την Νότια Αφρική έχει συλληφθεί με την κατηγορία ότι κομμάτιασε μέχρι θανάτου τα τέσσερα μέλη της οικογένειας του με ένα τσεκούρι, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας του και το βρέφος την αδελφή του, σε μια προφανή σατανική επίθεση.

Η μητέρα του 14-χρονου αγοριού, 42 ετών, βρέθηκε νεκρή στην σιδερένια παράγκα του σπιτιού της οικογένειας, και το σώμα της τριών μηνών αδελφής του σε ένα κοντινό χωράφι.

Η 57-χρονη γιαγιά του και ο 7-χρονος αδελφός του πέθαναν στο νοσοκομείο.
Δύο άλλες αδελφές του αγοριού, ηλικίας οκτώ και εννέα ετών, έτρεξαν προς τους γείτονές τους κατά τη διάρκεια των δολοφονιών νωρίς το πρωί της Παρασκευής.

Ο νεαρός, από την Etwatwa ανατολικά του Γιοχάνεσμπουργκ, συνελήφθη από την αστυνομία μέσα σε λίγες ώρες αφότου το έσκασε.

Επρόκειτο να εμφανιστεί στο δικαστήριο Benoni Magistrates 'τη Δευτέρα, όπου αναμένεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες για φόνο.

Η αστυνομία δεν έχει αποκαλύψει κάποιο πιθανό κίνητρο για τις δολοφονίες, αλλά τα μέλη της κοινότητας είπαν ότι οι δολοφονίες ήταν μέρος ενός σατανικού τελετουργικού.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger