Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑΕπιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr
29 Μαίου 2013


KIRTLAND, Οχάιο: Το πιστεύεται ή όχι, η εικόνα πίσω από την Erin Potter, ένα κορίτσι απο το Kirtland που μάχεται με την λευχαιμία, είναι κάτι το εκπληκτικό. Είναι βέβαιο ότι εξέπληξε την μητέρα της.
«Η αντίδρασή μου αμέσως, ήταν ότι η Παναγία, μας ακούει, αυτή βρίσκεται εκεί," είπε η Jen Potter.

Η φωτογραφία της Erin, που τρέχει με τα βεγγαλικά, ελήφθη στην αυλή της από έναν φίλο αφότου έμαθε η οικογένεια ότι ο καρκίνος της Erin επέστρεψε, για τρίτη φορά, και ήταν αντιμέτωπη με μια δεύτερη μεταμόσχευση μυελού των οστών.
«Δεν το είδα απαραιτήτως ως σημάδι ότι η Erin είναι μια χαρά και ότι πρόκειται να το ξεπεράσει αυτό, αλλά είναι σίγουρα ένα σημάδι που βλέπουμε πάνω της," πρόσθεσε η Jen.
Η μάχη του καρκίνου για την Erin ήταν τεκμηριωμένη απο πριν. Ο πατέρας της Kevin Potter, εισήγαγε μια εκστρατεία, καθώς ο πρόεδρος Ομπάμα μίλησε για τον αγώνα της οικογένειας να παραμείνουν ασφαλισμένοι για να κρατήσουν ζωντανό τον αγώνα για την Erin.
Αμέσως μετά τη λήψη της φωτογραφίας, Η Erin έκανε εκείνη τη μεταμόσχευση και αυτή την στιγμή, ο καρκίνος της δεν υπάρχει.
"Θα ξέρετε ότι οι άνθρωποι είναι δύσπιστοι, κάτι που δεν σας ενοχλεί απαραίτητα;" ρώτησε ένας δημοσιογράφος . "Θέλετε οι άνθρωποι να πιστεύουν αυτό που θέλουν να πιστεύουν όταν βλέπουν αυτή την εικόνα."
"Ξέρω ότι δεν είμαστε οι μόνοι, και υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να το πιστέψουν, είναι αποδεκτό,", δήλωσε ο Kevin Potter. "Ό, τι συνέβη, ξέρετε ήταν κάτι ισχυρό και ιδιαίτερο, και ήταν εκεί μαζί μας. AIG Advertisement"
atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger