Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΣΟΚ ! ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΜΩΡΑ




Επιμέλεια άρθρου Vagedim

atheatignosi.gr
21 Μαίου 2013


Ένας γιατρός του Χιούστον είναι υπό έρευνα επειδή εκτελούσε παράνομες εκτρώσεις, όταν πρώην υπάλληλοι του ισχυρίστηκαν ότι πολλά μωρά γεννήθηκαν ζωντανά και στη συνέχεια θανατώθηκαν με φρικιαστικούς τρόπους.

Η Deborah Edge, μία πρώην βοηθός του Δρ Douglas Karpen, έδωσε την περιγραφή της κατά την διάρκεια άμβλωσης του Karpen σε ένα βίντεο που παρήχθη από μια ομάδα "υπέρ της ζωής".

"Όταν έκανε μια έκτρωση, ειδικά σε μια έκτρωση πάνω απο 20 εβδομάδων, τις περισσότερες φορές το έμβρυο έβγαινε εντελώς έξω προτού να κόψει είτε το νωτιαίο μυελό ή εισήγαγε ένα από τα όργανα του στο μαλακό σημείο του εμβρύου προκειμένου να το σκοτώσει ... ή στρίβοντας το κεφάλι του από το λαιμό με τα ίδια του τα χέρια », είπε.

Η Edge τόνισε ότι τα μωρά ήταν ακόμα ζωντανά, κινούνταν και ανέπνεαν. Ένας άλλος πρώην υπάλληλος στο βίντεο, ο Gigi Aguliar, είπε ότι ένα μωρό άνοιξε τα μάτια του και άρπαξε το δάχτυλο του σαν να ήθελε να τον σταματήσει πριν το σκοτώσει.

Ένας υπάλληλος είπε ότι δεν ήξερε αν αυτό που έκανε ο Karpen ήταν παράνομο.
Οι θάνατοι αφορούν καταγγελίες του 2011 σε γυναικολογική κλινική του Aaron στο Χιούστον.

Ισχυρίζονται ακόμα ότι ο Karpen σκότωνε τα μωρά και μετά από 24 εβδομάδες από την έναρξη της εγκυμοσύνης, με κόστος μεταξύ 4.000 και 5.000 δολαρίων.
Ο Karpen δούλευε επίσης και σε δύο άλλες κλινικές αμβλώσεων στο Τέξας. Advertisement

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger