Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

ΜΙΚΡΟ, ΤΡΙΧΩΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΠΛΑΣΜΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΥΣΤΕΡΙΑ ΣΕ ΤΑΞΗ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ


Επιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr
26 Μαίου 2013

Το δημοτικό σχολείο Mathiba στο Maun  έπρεπε να τελειώσει απότομα τα μαθήματα την περασμένη εβδομάδα μετά από τις θεάσεις ενός "μικρού τριχωτού ανθρωποειδές" που προκάλεσε αναταραχή σε ένα σχολείο.
Όταν η έκτη και έβδομη τάξη μαθητών στο Mathiba παρατήρησε κάτι που το περιγράφουν ως «ένα μαύρο μικρό τριχωτό πλάσμα που έμοιαζε με ανθρώπινο ον», ακολούθησε πανδαιμόνιο. Τα παιδιά στις τάξεις τους έπαθαν αμόκ, πολλά λιποθύμησαν, και τουλάχιστον δέκα παιδιά έπρεπε να λάβουν θεραπεία για σοκ σε μια τοπική κλινική, χάρη στην παράξενη συνάντηση.
Σύμφωνα με τον Acro Maseko, διευθυντή της εκπαίδευσης για την περιοχή, "Όλη αυτή η υστερία έκανε λίγο δύσκολο να συνεχίσουν κανονικά τις εξετάσεις, οι καθηγητές έστειλαν στο σπίτι τους μαθητές, ενώ κυνηγούσαν το θηρίο".
"Θα πρέπει να προσευχηθούμε στο σχολείο αφού συναντήσουμε τους γονείς και τους προϊστάμενους, αλλά για την τώρα ζητήσαμε  επαγγελματίες συμβούλους για να βοηθήσουν ", δήλωσε ο Maseko .
Όλως περιέργως, κανένας από τη σχολή δεν είδε πράγματι το πλάσμα, αλλά ένας δάσκαλος είπε στους δημοσιογράφους ότι η περιοχή ήταν γνωστή για τα κρούσματα του τέρατος που σχετίζονται με τον πανικό.
Τι γνώμη έχετε για το μικρό τριχωτό ανθρωποειδές που επιτέθηκε στο σχολείο Mathiba; Οι μαθητές πανικοβλήθηκαν και έτρεχαν επειδή είδαν ένα τρομακτικό τέρας; Ή απλά προσπάθησαν να γλυτώσουν τις εξετάσεις;
atheatignosi

1 σχόλιο :

  1. Το τέρας φοράει γούνινο παλτό και μάλλον γούνινες μπότες, δεν φαίνεται και πολύ καλά. Μάλλον ήθελαν να κάνουν κοπάνα. Πως γίνεται να μην το έχει δει κανένας εκτός από τα παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger