Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΕΞΥΠΝΑ ΧΑΠΙΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΛΑ



Επιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr
25 Ιουνίου 2013

«Η βιοϊατρική Πρωτεύς Α.Ε, είναι μια εταιρεία με έδρα την Καλιφόρνια, όπου έχει αναπτύξει ένα έξυπνο χάπι, επίσης γνωστό ως "σύστημα Έλιος" , που έχει την ικανότητα να ειδοποιεί το γιατρό σας μόλις το φάρμακο έχει απορροφηθεί. 
Το φάρμακο έρχεται με ένα μικροσκοπικό εύπεπτο βασισμένο στο πυρίτιο τσιπ που περιέχει ίχνη μαγνησίου και χαλκού. Μόλις γίνει η πέψη, τα μέταλλα αναμειγνύονται με τα οξέα του στομάχου σας, δημιουργώντας ένα ηλεκτρικό φορτίο που αποστέλλεται σε ενα εξωτερικό τσιρότο που φοριέται από τον ασθενή. 
Αυτό το τσιρότο μεταδίδει τις πληροφορίες στο iPhone ή τον υπολογιστή σας, όπου στη συνέχεια αποστέλλονται άμεσα στο γιατρό σας.
Οι πληροφορίες όχι μόνο ειδοποιούν το γιατρό σας ότι έχετε πάρει το χάπι, αλλά προσφέρει επίσης ενα πλήρη έλεγχο της υγείας του σώματος αναφέρωντας τον τρέχοντα ρυθμό της καρδιάς, τη θερμοκρασία του σώματος, τα επίπεδα άσκησης, ακόμα και δεν έχετε κοιμηθεί καλά.  Το σύστημα Έλιος υπενθυμίζει ακόμη στον ασθενή πότε θα λάβει την επόμενη δόση».
Το έξυπνο χάπι βρίσκεται σε εξέλιξη από το 2010, αλλά δόθηκε έγκριση αγοράς από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Φαρμάκων (FDA) μόλις τον περασμένο χρόνο.
atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger