Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΓΕΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΝΗΣΙ OKRAKOKE - ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2013.



Επιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr
24 Ιουνίου 2013



Σε περίπτωση που δεν τον γνωρίζετε, ο πειρατής  Μαυρογένης του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Edward Teach, σκοτώθηκε από Βρετανούς ναυτικούς ανοικτά του νησιού Okrakoke στη Βόρεια Καρολίνα το 1718.

Έκοψαν το κεφάλι του Μαυρογένη και το κράτησαν ως τρόπαιο. Έριξαν το σώμα του στη θάλασσα, το οποίο σώμα του κολύμπησε γύρω από το πλοίο τρεις φορές πριν βυθιστεί κάτω από τα νερά.

Υπήρξε πάντα ένας θρύλος ότι το πτώμα του Μαυρογένη ξεβράστηκε στην παραλία του νησιού Ocracoke, και ότι θάφτηκε από τους ανθρώπους που ήταν πιστοί στον Μαυρογένη. Αλλά κανείς δεν ήξερε με βεβαιότητα τι συνέβη στο σώμα του.

Στη συνέχεια, όμως, τον Ιανουάριο του 2013 μια θύελλα αποκάλυψε έναν αρχαίο τάφο στην παραλία, που υποτίθεται ότι ήταν το αγαπημένο μέρος του Μαυρογένη στο νησί N.C.Okracoke. 

Ο τάφος περιείχε τον σκελετό ενός ανθρώπου όπου δεν είχε κεφάλι. 

Ήταν ο Μαυρογένης; 

Αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Ομως ξέρουμε ότι υπήρξαν πολλές περισσότερες αναφορές ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι είδαν το φάντασμα του Μαυρογένη στο νησί N.C.Okracoke αυτό το καλοκαίρι. Έχει εμφανιστεί πολλές φορές τον Ιούνιο του 2013. 

Φαίνεται ότι ο Μαυρογένης είναι ανήσυχος και περιφέρεται εκεί γύρω.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger