Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΙΕΡΕΑΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΟΤΙ ΜΙΣΘΩΝΑΝ ΑΝΗΛΙΚΑ ΑΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΣΕΞ



Επιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr
29 Ιουνίου 2013

Ενας ένοχος παιδεραστής ιερέας ισχυρίστηκε ότι ένα γκέι κύκλωμα πορνείας λειτουργούσε εντός της Αγίας Ρωμαϊκής Εκκλησίας, με κληρικούς που μίσθωναν ανήλικα αγόρια για σεξ.

Ο Don Patrizio Poggi, εξέτισε ποινή πενταετούς φυλάκισης για βιασμούς εφήβων αγοριών στην ενορία του στη Ρώμη. Επίσης, ένας πρώην αξιωματικός της αστυνομίας Carabinieri είπε στις ιταλικές αρχές ότι προσλήφθηκαν αγόρια για εννέα κληρικούς.
Ο πρώην αστυνομικός φέρεται να είχε αγοράσει αγόρια μετανάστες κυρίως της Ανατολικής Ευρώπης από γκέι ντίσκο, σάουνες και έξω από ένα μπαρ κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Ρώμης.
Ο Poggi είπε στην αστυνομία: «Αποφάσισα να καταθέσω την καταγγελία αυτή και να συνεργαστώ με το νόμο μετά από μακρά σκέψη και μετά από μια οδυνηρή ιστορία κακοποίησης και κακής χρήσης της δύναμης που έχω υπερνικήσει χάρη στην πίστη που με καθοδηγεί".
Ο 46-χρονος, ο οποίος έχει καταγγείλει ότι το Βατικανό αρνήθηκε να τον επανεντάξει αφού ολοκλήρωσε την ποινή φυλάκισής του, πρόσθεσε: «Αισθάνομαι την υποχρέωση να προστατεύσω τον Ιερό Ναό και την χριστιανική κοινότητα, δεδομένου ότι έχω επίγνωση των σοβαρών γεγονότων που υπονομεύουν την ακεραιότητα τους και παραβαίνουν τον κανόνα και τον ποινικό νόμο.»
Ο Poggi έχει παραδώσει σύμφωνα με πληροφορίες τα ονόματα των 20 υπόπτων που βίαζαν παιδιά στη ρωμαϊκή ιεροσύνη - συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων εν ενεργεία ιερέων  και ενός σεβασμιότατου - στις αρχές.
atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger