Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Η ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ



Επιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr
28 Ιουνίου 2013

Είναι αρκετά ειρωνικό το γεγονός ότι τη δεκαετία του 1980, στην οικογένεια Lu άνηκε η μοναδική Αγία Γραφή στην επαρχία Anhui της Κίνας. Αλλά τώρα, η Κίνα έχει γίνει ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς της Αγίας γραφής.
Σύμφωνα με τον Gengsheng Lu, οι άνθρωποι έφερναν στυλό και τετράδια μαζί τους στο σπίτι του μόνο και μόνο για να αντιγράψουν τις γραφές που ήταν γραμμένες στην μοναδική Αγία Γραφή που υπήρχε στην περιοχή, η οποία άνηκε στον πατέρα του.
Σήμερα, οι Χριστιανοί στην Κίνα έχουν φθάσει σε έναν αριθμό μεγαλύτερο από το σύνολο των μελών του Κομμουνιστικού Κόμματος.
Το Ίδρυμα Φιλίας δημιουργήθηκε το 1985 με πρωτοβουλία των χριστιανών στην Κίνα, και είναι σε σχέσεις με την ενωμένες κοινωνίες της Βίβλου (UBS), μια οργάνωση με στόχο την παροχή πρόσβασης στην χριστιανική λογοτεχνία σε όλο τον κόσμο.
Κατά το πρώτο έτος, δημοσίευσαν περίπου 500.000 Βίβλους, και το 2012, παρήγαγαν συνολικά 12 εκατομμύρια Βίβλους, και την Καινή Διαθήκη. Με 600 εργαζόμενους σήμερα, έχουν ως στόχο να εκτυπώσουν 18 εκατομμύρια αντίτυπα το χρόνο, σε διάφορες γλώσσες και εκδόσεις.
Παρά την αποτελεσματικότητα του ιδρύματος στις εκδόσεις σε Βίβλους που προορίζονται για εξαγωγή και για τη χώρα, έχουν γίνει αποδέκτες επικρίσεων σχετικά με το πώς μονοπωλεί την επιχείρηση Αγία Γραφή. Η εταιρεία έχει επίσης κατηγορηθεί για τα πολλά χρήματα που βγάζει από τις εξαγωγές σε Βίβλους σε χαμηλή τιμή.
atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger