Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΥΠΕΡΗΧΩΝ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ




Επιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr
4 Ιουνίου 2013


Ντένβερ, Κολοράντο:  ένα δίκτυο απο κέντρα εγκυμοσύνης "υπέρ της ζωής" στο Κολοράντο θα κατέβουν στους δρόμους με μια κινητή μονάδα υπερήχων που ελπίζει ότι θα βοηθήσει τις γυναίκες να επιλέγουν τη ζωή και απορρίπτουν την άμβλωση.

«Θέλουμε να φτάσουμε στο σημείο όπου οι γυναίκες θα το έχουν στην καθημερινή ρουτίνα τους. Αντί να περιμένουν οι γυναίκες να μας βρούν, θα τις βρίσκουμε ", δήλωσε ο Rick Thielen, εκτελεστικός διευθυντής του Longmont για την επιλογή της ζωής.

«Θα τις συναντήσουμε όπου κι αν είναι, και ελπίζουμε να τους δείξουμε ότι αυτό που πραγματικά μεταφέρουν είναι μια ζωή, και δεν είναι απλά μια μάζα ιστού, όπως ο λαικός πολιτισμός θέλει να τους πει." Νέα μονάδα υπερήχων επιλογή της ζωής », η οποία θα στεγάζεται σε ένα μεγάλο όχημα αναψυχής, έχει ως στόχο να παρέχει δωρεάν υπερήχους σε ένα υψηλό ποσοστό γυναικών που θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να υποβληθούν σε αμβλώσεις.

Η νέα κινητή μονάδα θα έχει μια διαχειριστή νοσοκόμα για να επιβλέπει τους εκπαιδευμένους εθελοντές νοσηλευτές που εκτελούν τη διαδικασία των υπερήχων. Το όχημα θα παρέχει επίσης δωρεάν τεστ εγκυμοσύνης.

Η επιλογή ζωής, η οποία έχει πέντε κέντρα στο βόρειο Κολοράντο, θέλει να συνεργαστεί με «κάθε Χριστιανική εκκλησία" για να βοηθήσει να φέρει την ελεύθερη μονάδα υπερήχων στις τοπικές κοινότητες.

BigFarm













atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger