Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

GAY.... ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ



Επιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr
9 Ιουνίου 2013

Στην φωτογραφία απεικονίζονται δύο νεαροί Κουβανέζοι που κάθονται στο Central Park της Αβάνα, περιμένοντας πελάτες για να ψωνιστούν.
Αβάνα, Κούβα - Στο καταπράσινο Central Park της πόλης, οι νεαροί ομοφυλόφιλοι άνδρες αναμειγνύονται ελεύθερα με λεσβίες, τρανσέξουαλ και άλλους των οποίων η σεξουαλικότητα τους γινόταν στόχος της σκληρής καταπίεσης.
Ενα πρόσφατο απόγευμα στο πάρκο, ένα παλαιότερος Κουβανός gay, ο οποίος έδωσε το όνομά του ως Jorge, θαυμάζει το πόσο μπροστά έχει φτάσει η Κούβα τα τελευταία χρόνια, όταν οι ομοφυλόφιλοι κάποτε είχαν στιγματιστεί και αποστέλλονταν σε «στρατόπεδα αναμόρφωσης».
«Η ζωή μας στο παρελθόν ήταν άθλια," «Δεν είχαμε ελευθερία."
Το να είσαι γκέι στην Κούβα σήμερα είναι πιο εύκολο από ό, τι ήταν πρίν τουλάχιστον μισό αιώνα - αλλά ακόμα υπάρχουν δυσκολίες.
Ομοφυλόφιλοι άνδρες και λεσβίες φλερτάρουν ανοιχτά  μεταξύ τους σε πάρκα και άλλους δημόσιους χώρους.Τραβεστί γυναίκες στούς δρόμους με άψογη εμφάνιση μαλλιά και μακιγιάζ. 
Ολόκληρη η Κούβα έχει καταντήσει ενα απέραντο πορνείο, και μια χώρα "παράδειγμα προς μίμηση" για τις «υποανάπτυκτες χώρες» που υιοθετουν μέχρι και σήμερα ανώριμες Δημοκρατίες »
atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger