Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΕ ΤΖΑΤΖΙΚΙ.... Η ΜΕ ΤΖΙΤΖΙΚΙ;




Επιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr
9 Ιουνίου 2013

Ο καθένας που ελπίζει να εμπλουτίσει μια δίαιτα χωρίς γλουτένη στην διατροφή του δεν μένει παρά να κοιτάξει μόνο τα δισεκατομμύρια λαμπερά μικρά μάτια, απο τα μεγέθους γαρίδας τζιτζίκια που αναδύονται από το έδαφος στις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες.
"Σίγουρα θα είναι χωρίς γλουτένη ... δεν τρέφονται με σιτάρι», δήλωσε ο Gene Kritsky, βιολόγος και ειδικός στα τζιτζίκια στο Κολέγιο του Αγίου Ιωσήφ στο Σινσινάτι του Οχάιο. Τα ζωύφια είναι επίσης υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά και χαμηλά σε υδατάνθρακες, πρόσθεσε.
Τα μέλη της Brood II, μία από τις μεγαλύτερες ομάδες απο γένη με "περιοδικά τζιτζίκια", έχουν συρθεί εκτός εδάφους και έχουν καλύψει τα δέντρα της Βόρειας Καρολίνας στο Κοννέκτικατ από τις αρχές Μαΐου. Μέχρι τον Ιούλιο, θα πρέπει να έχουν φύγει, δεν θα ακουστούν πάλι για 17 χρόνια.
Τα τζιτζίκια περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους υπόγεια τρώγοντας τις ρίζες των δέντρων. Η φυτικά βασισμένη διατροφή, τους δίνει μια πράσινη, όπως τα σπαράγγια γεύση, ειδικά όταν τρώγονται ωμά ή βραστά, σύμφωνα με τον Kristky, ο οποίος προτιμά τα έντομα του καθαρισμένα σε μια φυλλώδη πράσινη σαλάτα, όπως τα κομμάτια του κοτόπουλου.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger