Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΑΣΘΟΥ!Επιμέλεια άρθρου Vagedim atheatignosi.gr 
29 Ιουλίου 2013


Του Λιακόπουλου Δημοσθένη απο την διαδυκτιακή εκπομπή στο Prisonplanet 


Εδώ και αρκετό καιρό, εκτός από τους περίεργους ήχους που ακούτε στον ουρανό από τις 8 Φεβρουαρίου ουσιαστικά, αυτή την εποχή στο βόρειο ημισφαίριο ακούγεται λίγο παραπάνω αυτός ο συγκεκριμένος ήχος, διότι εκεί κοντά είναι αυτή την στιγμή ο ενεργειακός λώρος που ενώνει τους Δελφούς με τον Ηλιο. Ο τριγμός δηλαδή μεταφέρεται μέσω της ενεργειακής ζεύξης, της πραγματικης που έχει η Γαία, που είναι ο πραγματικός πλανήτης Γη που έχει ζεύξη με τον ήλιο.

Ενας ήχος ο οποίος θυμίζει ήχο συντονισμού χαμηλής έντασης αλλά ακούγεται. 

Κλασικά κανείς δεν μπορεί να δώσει απάντηση. Και δεν ακούγεται σε ένα μέρος μόνο του κόσμου ακούγεται γύρω γύρω σε όλη τη γή. Ο ήχος αυτός έχει ξεκινήσει έντονα, υπήρχε όμως πάντα κατά περίπτωση. Από τις 8 Φεβρουαρίου ο Σαμαέλ αποφάσισε να αλλάξει τον κόσμο επειδή δεν του έβγαινε το σενάριο. Η Λίλιθ λαμασθού, Αποφάσισε να προχωρήσει σε κάτι που είχε σχεδιάσει εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια, κάτι το οποίο εφαρμόζει. 

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχει επέλθει συμφωνία για τη δημιουργία ενός πανίσχυρου Παγκοσμίου Κομμουνιστικού χουντικού κράτους που θα ελέγχει τους πάντες με σκοπό να ολοκληρωθεί τέλη 2016, αρχές 2017. Αυτό είναι το σχέδιο τους, δηλαδή όλα να ανήκουν στη μητρική εταιρεία . 

Η Λίλιθ Λαμασθού έχει βάλει σε ενέργεια ένα σχέδιο της, βάση του οποίου έχει στήσει ο Σαμαέλ για να τον βλέπουμε και να δοκιμαζόμαστε μέσα σε αυτόν. 

Καταρρέει το συνεχές, το οποίο μας κάνει να βλέπουμε ότι βλέπουμε, να αισθανόμαστε ότι αισθανόμαστε, να μυρίζουμε ότι μυρίζουμε, να πιάνουμε ότι πιάνουμε. Όλο αυτό το μάτριξ όπως γνωρίζουμε από την κινηματογραφική ταινία, τείνει να διαλυθεί. Αυτό είναι το δικό τους σχέδιο.

Που οφείλετε ο ήχος: Όχι οι ήχοι εκείνοι που ακούγαμε παλαιότερα, αυτοί είναι διαφορετικοί ήχοι. Αυτός ο ήχος ο υπόκωφος, οφείλεται στη σταδιακή κατάρρευση του ψεύτικου κόσμου τον οποίο αντιλαμβανόμαστε. Αυτός είναι ο σκοπός της Λαμασθού, το δικό της σχέδιο. Βέβαια ισχύει αυτό που είχε πει ο Γέροντας Παίσιος: "Ο τι και να σχεδιάσουν οι μεγάλοι και τρανοί, στο τέλος το σχέδιο του Θεού θα γίνει." Το σίγουρο όμως είναι, ότι  αυτή τη στιγμή η Λίλιθ Λαμασθού καταστρέφει το ψεύτικο σύμπαν το οποίο έχει στήσει ο Σαμαέλ. 

Όλο αυτό το σκηνικό, όλη αυτή την κουρτίνα που βλέπουμε γύρω μας, και τον κόσμο στον οποίο ζούμε. Εφόσον η Λαμασθού πετύχει αυτό που θέλει. όλοι οι άνθρωποι μαζί και οι Δαίμονες, θα βρεθούν σε ένα χωροχρονικό συνεχές το οποίο δεν είναι κατάλληλο για τα σώματα που έχουμε.

Αυτό είναι κάτι πολύ σοβαρό διότι θα επέλθει άμεσος θάνατος όλων των όντων σε αυτό που εμείς ονομάζουμε σύμπαν, και είναι ο ψεύτικος κόσμος ο οποίος έχει στήσει ο Σαμαέλ βάση των προδιαγραφών που υπέβαλε όταν έδωσε το μέταλλο με τις ιδιότητες, (βλέπε 'Οι φρουροί της Αγίας λόγχης'). 

Εχουμε μπει σε μια κατάσταση, σε έναν τρομερό πόλεμο καινούργιας μορφής στον οποίο ο Σαμαέλ έθεσε το θέμα και είπε: 

- Μα έχουμε κάνει συμφωνία! 

Και απάντησε η Λαμασθού: - Ναί  κάναμε συμφωνία να στήσουμε ένα παγκόσμιο σύστημα για να διοικήσουμε τους γκοίμ. Που είναι το πρόβλημα;  Η αντιπαλότητά μας δεν λήγει. Ασώματε, ο κόσμος αυτός θα τελειώσει.

Εδώ υπάρχει θέμα, διότι η Λαμασθού στην παρούσα της κατάστασης δεν μπορεί αυτή, ούτε και οι Μπαχομέχ αν δεν πάνε να κάνουν τη μεγάλη συγκομιδή να πάρουν όλη τη ζωική ενέργεια των ανθρώπων δεν έχουν τη δυνατότητα σήμερα να καταστρέψουν την πραγματική δημιουργία. 

Εδω όμως πάει σε μια αποδόμηση και καταστροφή της εικονικής δημιουργίας, όπως λέει κι ο Απόστολος Παύλος και το Ευαγγέλιο. Αυτο δηλαδή που μέλλει να γίνει στη Δευτέρα παρουσία πάει να το κάνει τώρα. Ο λόγος για τον οποίο πάει να το κάνει; Ο προφανής λόγος ας πούμε.. η κόντρα με τον Σαμαέλ, του χαλάει δηλαδή το μαγαζί. Ο κόσμος, το σκηνικό, κουνιέται για να φύγει! Και στην κυριολεξία τρίζει!

Ενοείτε έχει πάει στο Συμβουλίου της ΙΚΑ. Εκεί δεν ξέρουν ποιός θα πει τι, και γίνεται ένας χαμός.

Ο μόνος που δεν έχει πάρει θέση ακόμη είναι ο M.P. Αυτή τη στιγμή ζητούν από τον Λέρα να σταματήσει άμεσα τις ενέργειες της Λαμασθού, ο Λέρας όμως, μη ξεχνούμε ότι είναι ο "local regulator" Αν η γενεσιουργός αιτία, οι παρεμβάσεις της Λαμασθού και τον Μπαχομέχ ηταν μέσα στο ηλιακό σύστημα, ο Λέρας θα παρενέβαινε. 

Η αρχή της Δικαιοσύνης στο σύμπαν είναι απαράβατη. Έλα όμως, που η αιτία της αποδόμησης Του ψεύτικου κόσμου των ονείρων δεν είναι μέσα στο ηλιακό σύστημα....

Υπάρχει ένα μεγάλο θέμα, στο οποίο θα σας κρατώ ενήμερους.

Το σκηνικό πάντως τρίζει. Αυτό είναι απολύτως σίγουρο. Το που θα καταλήξει το γνωρίζουμε (οτι θα σταματήσει για να γίνει το σχέδιο του Θεού). το πως θα καταλήξει όμως... θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον! 

Η πληροφορία-εντολή αποδόμησης του κόσμου των ονείρων, πλησιάζει με την ταχύτητα του φωτός. Ούτε η Λίλιθ που την ξεκίνησε δεν μπορεί να την σταματήσει. Ο κόσμος των ονείρων αποδομείται και διαλύεται σαν αέρας. Το μέτωπο "κρούσης" απέχει περίπου 4 μήνες φωτός. 

Ο Σαμαέλ μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα κάνει την κίνηση του για να το επιβραδύνει. Σε 4 μήνες, ο κόσμος των ονείρων, ο ψεύτικος κόσμος δηλαδή μέσα στον οποίο ζούμε τελειώνει. Αν τελειώσει, θα βρεθούμε στον πραγματικό κόσμο με τα τωρινά μας σώματα και θα πεθάνουμε.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger