Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ «ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ» ΚΑΙ «ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ» ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΙΞΑΝ ΕΞΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ



Επιμέλεια άρθρου Vagedim atheatignosi.gr 
17 Αυγούστου 2013


Σε παιδιά μικρά από την ηλικία των τριών ετών, έχει σταλεί προειδοποιητική επιστολή από την αστυνομία που απαγορεύει το παιχνίδι έξω από τα σπίτια τους - αυξάνοντας τους φόβους κυρώσεων αντικοινωνικής συμπεριφοράς.
Οι γονείς ενός κοριτσιού έμειναν συγκλονισμένοι όταν άκουσαν απο τους γείτονές τους ότι είχαν διαμαρτυρηθεί για «εκφοβιστική συμπεριφορά».
Η Caidence Leadbetter, τριών ετών, έχει κατηγορηθεί για αντικοινωνική συμπεριφορά, ενώ έπαιζε έξω από το σπίτι της, σε μια επίσημη επιστολή που απεστάλη προς τους ξαφνιασμένους γονείς της.
Δύο από τις φίλες της - η 7-χρονη Ellie-Louise και η αδελφή της Isabel, 4 ετών - εμπλέκονται επίσης.
Ο Αξιωματικός της αστυνομίας Allan Cameron, έγραψε στους γονείς των παιδιών ότι είχαν υπάρξει αναφορές για «αύξηση αντικοινωνικής συμπεριφοράς».
Περιέγραψε «μικρές υλικές ζημιές σε δέντρα και καταπάτηση των φυτών» από «μεγάλες ομάδες παιδιών» ως «και ελαφρώς εκφοβιστικές για τους ηλικιωμένους γείτονες» και είπε ότι το Συμβούλιο θα πρέπει να ενημερώνεται για κάθε μεταγενέστερη ζημιά.
Ο Supt Kevin Doyle δήλωσε ότι η επιστολή ήταν «μια γενική υπενθύμιση» και «δεν αποσκοπεί σε κάθε οικογένεια ειδικότερα».
Ωστόσο, η κα Cox, δήλωσε ότι τα κορίτσια της ήταν τα μόνα που έπαιζαν στην περιοχή της γειτονιάς.

Σχόλιο απο Αθέατη γνώση:

Το αστυνομικό κράτος είναι γεγονός. Αυτή την εποχή βιώνουμε το προοίμιο για την επερχόμενη χούντα του Αντιχρίστου. Οι ατομικές ελευθερίες θα καταργηθούν, και πρέπει να γίνει κατανοητό, ότι η επόμενη γενιά των ανθρώπων θα ζούν κλεισμένοι σε δωμάτια/κελιά μέσα σε πόλεις φυλακές, όπου θα τρέφονται με μεταλλαγμένα και κρεατόμαζες. Φυσικά όλα αυτά με την προυπόθεση ότι θα έχεις τον αριθμό του θηρίου.


atheatignosi 

Andromeda5
LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger