Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΗΣ «ΜΑΥΡΟΣ ΙΗΣΟΥΣ»





Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 
Πηγή: Αθέατη γνώση
31 Αυγούστου 2013




Ένα ανθρωποκυνηγητό πέντε μηνών για έναν ηγέτη λατρείας στην Παπούα της Νέας Γουϊνέας γνωστός ως«μαύρος Ιησούς» τελείωσε όταν χτυπήθηκε μέχρι θανάτου από τους χωρικούς στα ανατολικά του έθνους.

Ο καταδικασμένος βιαστής Steven Tari, ήταν φυγάς από το Μάρτιο, μετά τη διαφυγή του με 48 άλλους από τη φυλακή Beon στην Madang.

Ο Tari και ένας από τους οπαδούς του σκοτώθηκαν την Πέμπτη στο απομακρυσμένο χωριό Gal, περίπου 20 χιλιόμετρα έξω από Madang,  δεδομένου ότι επιτέθηκαν σε μια νεαρή γυναίκα.
«Αυτός είναι πλέον νεκρός και αυτή θα μπορούσε να είναι και η μοίρα των άλλων οι οποίοι είναι επίσης στο τρέξιμο από τις αρχές.

Ο Tari καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση το 2010 για βιασμό κορίτσιών που ανήκαν στη χριστιανική του αίρεση.

Ήταν μέρος σε αυτό που ονομάζεται "Ιερατείο Πολιτισμού", και κήρυττε ότι τα νεαρά κορίτσια πρόκειτε να «παντρευτούν» με αυτόν, διότι ήταν η προφητεία του Θεού.

Ο θάνατός του έρχεται μετά από τη δολοφονία ενός νεαρού κοριτσιού γυμνασίου περίπου πριν από μία εβδομάδα.

Η σύλληψή του το 2007 προκάλεσε αίσθηση σε παγκόσμιο επίπεδο, με τους ισχυρισμούς ότι ασκούσε κανιβαλισμό και τελετές θυσιών αίματος.

Πέρυσι, η αστυνομία συνέλαβε δεκάδες άτομα που συνδέονται με μια υποτιθέμενη κανιβαλιστική λατρεία, όπου κατηγορούνται για τη δολοφονία τουλάχιστον επτά ατόμων, καθώς έτρωγαν τους εγκεφάλους των θυμάτων, και έφτιαχναν σούπα από τα πέη τους.


atheatignosi 

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger