Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΣΟΚ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΡΠΕΤΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΗΣ (ΦΩΤΟ)

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 
Πηγή: Αθέατη γνώση
30 Αυγούστου 2013Η Μαρία Tsotetsi (49), από το Γιοχάνεσμπουργκ, λέει ότι έχει ένα κακό φίδι μέσα στο στομάχι της. 

Είπε ότι έχει ενημερωθεί από πολλούς προφήτες και παραδοσιακούς θεραπευτές ότι το ερπετό ζει μέσα της. 

Η Μαρία, η οποία φαίνεται έγκυος, είπε ότι ήταν στο νοσοκομείο το 2011, όπου οι γιατροί της είπαν ότι είχε έναν όγκο. "Μου είπαν ότι είχα χάσει αίμα και ήθελαν να με χειρουργήσουν, αλλά δεν έγινε τίποτα μετά από αυτό. Οι νοσοκόμες με έβαλαν σε θεραπεία, αλλά λίγες μέρες αργότερα, με άφησαν ελεύθερη. "

Είπε ότι ο πρώην-φίλος της πήγε σε έναν θεραπευτή αφού παραπονέθηκε για πόνο στο στομάχι της. 

Ο θεραπευτής της είπε να αφαιρέσει τα ρούχα της και της έδωσε "Muthi" (βότανα) σε ατμό. "Το Muthi καλύφθηκε σε λευκό και καφέ δέρμα φιδιού. Ο επίσκοπος είπε ότι θα με θεραπεύσει ». Αλλά λίγες μέρες αργότερα, συνειδητοποίησε ότι υπήρχε κάτι στο σώμα της και τα δόντια της άρχισαν να πέφτουν.

"Πιστεύω ότι το Muthi με έκανε να χάσω τα δόντια μου. Ο φίλος μου με παράτησε, μετά από 14 χρόνια και είμαι μόνη απο τότε ». «Τον θέλω να έρθει και να αφαιρέσει το φίδι που έβαλε στο στομάχι μου.Πιστεύω ότι αυτός είναι υπεύθυνος για αυτό. "Είπε ότι μερικές φορές έχει την περίοδο της για δύο εβδομάδες και είναι τόσο σοβαρό που πρέπει να χρησιμοποιήσει πάνες.

Ο παραδοσιακός θεραπευτής Ntsimbi Ngema, δήλωσε: "Αυτό το είδος του πράγματος γίνεται από ζηλότυπους εραστές.  Δεν υπάρχει κανένας τρόπος η Μαρία να μπορούσε να έχει ένα νέο φίλο, επειδή θα μπορούσε να πεθάνει μετά το σεξ μαζί της. "

Ένας γιατρός που δεν θέλησε να κατονομαστεί δήλωσε ότι  η Μαρία θα μπορούσε να υποφέρει από πέτρες στα νεφρά και πέτρες στη χοληδόχο.

atheatignosi 

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger