Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΚΙΝΕΖΟΣ ΕΧΤΙΣΕ ΤΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ {ΒΙΝΤΕΟ}



Επιμέλεια άρθρου Vagedim atheatignosi.gr 
12 Αυγούστου 2013


Πρόκειται για μια απο τις πιο παράνομες δομές. Μια βίλα χτισμένη πάνω από μια 26 ορόφων πολυκατοικία στον τελευταίο όροφο από έναν εκκεντρικό κάτοικο του Πεκίνου 
Το σπίτι διαθέτει περίτεχνα ψεύτικα βράχια, αληθινά δέντρα και γκαζόν, και καλύπτει όλο το πάνω μέρος του κτιρίου.
Η διώροφη παράνομη κατασκευή βρίσκεται σε μια κατοικημένη ένωση πολυκατοικιών που ονομάζεται Park View στην Haidian του Πεκίνου.
Η περίεργη δομή έχει ενοχλήσει τους κατοίκους του κτιρίου για χρόνια. Οι γείτονες λένε ότι ο ιδιοκτήτης, τον οποίο ξέρουν μόνο ως "καθηγητής Zhang", έχει περάσει έξι χρόνια στη βίλα του τελευταίου ορόφου.
Οι κάτοικοι έχουν διαταραχθεί από το συνεχή θόρυβο που κάνουν τα βαρέα μηχανήματα που εργάζονται στη στέγη, και οι περιστασιακές διαρροές νερού ανησυχούν για δομική βλάβη, οι γείτονες έχουν παραπονεθεί επανειλημμένα για την εταιρεία διαχείρισης του κτιρίου, ακόμη και στην αστυνομία.
Όταν ήρθε αντιμέτωπος με τους δημοσιογράφους από τις ειδήσεις του Πεκίνου και απο τοπικές εφημερίδες, ο Zhang, του οποίου το πλήρες όνομα δεν είναι γνωστό, δήλωσε: «Από τότε που τόλμησα να ζήσω εδώ, δεν ανησυχώ για τις καταγγελίες.
"Διάσημοι άνθρωποι έρχονται στο σπίτι μου και τραγουδούν. Πώς μπορείτε να τους σταματήσετε;" δήλωσε στην εφημερίδα σχετικά με το θόρυβο το βράδυ.
Δείτε το βίντεο


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger