Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΘΑΥΜΑ! ΤΕΤΡΑΠΛΗΓΙΚΟΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΙΒΕΤ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΩΝΕΙ «Ο ΙΗΣΟΥΣ, Ο ΙΗΣΟΥΣ, Ο ΙΗΣΟΥΣ»



Επιμέλεια άρθρου Vagedim atheatignosi.gr 
7 Αυγούστου 2013

Αυτός ο παππούς είναι βέβαιος για δύο πράγματα: Οτι μπορεί να περπατήσει και πάλι, και ότι ο Ιησούς το έκανε να συμβεί.
Γνωστός σε αυτή την εθνική κοινότητα του Θιβέτ μόνο ως «Παππούς," ο 71-ετών ηλικιωμένος αφηγείται την ιστορία του με μια λάμψη στα υγρά καστανά μάτια του.
"Ο Ιησούς, ο Ιησούς, ο Ιησούς," επαναλαμβάνει ο Παππούς , κρατώντας τις παλάμες του μαζί ακριβώς κάτω από τη μύτη του γερασμένου του προσώπου σκύβοντας το κεφάλι του σαν σε προσευχή . «Προσευχήθηκα στον Ιησού, και τώρα μπορώ να περπατήσω».
Ξεκίνησε περίπου 10 μήνες πριν, όταν η Sonam Lhomi, μια Θιβετιανή, σύστησε τον ηλικιωμένο στις φίλες της Eliza Ellis και Alexis Frei, εθελοντές φοιτήτριες στο Νεπάλ.
Εκείνη την εποχή, ο γέρος ήταν καθηλωμένος στο κρεβάτι του, παράλυτος από το λαιμό και κάτω, ως αποτέλεσμα μιας χιονοστιβάδας απο τα βουνά. Για τρία χρόνια, ο παππούς δεν μπορούσε να κουνήσει τα χέρια ή τα πόδια του. Ήταν εντελώς κλινήρης, κάτι που απαιτούσε συνεχή φροντίδα.
Στη συνέχεια η Sonam, η Ellis και η Frei πραγματοποίησαν μια επίσκεψη στο μικρό σπίτι του άνδρα, σε ένα δωμάτιο που μοιράζεται με τη σύζυγό του. Ήρθαν για να πούν τις ιστορίες της οικογένειας τους για τον Ιησού . Όταν συνειδητοποίησαν την κατάσταση του ανθρώπου, οι τρεις γυναίκες προσφέρθηκαν να προσευχηθούν γι 'αυτόν.
«Τους ζήτησα να προσευχηθούν για μένα, και προσευχήθηκαν για μένα πολύ, "λέει ο παππούς. «Τα κορίτσια μου έδειξαν [πως] να προσεύχομαι στον Θεό, και στη συνέχεια προσευχήθηκα στο Θεό."
Σιγά-σιγά, κατά τη διάρκεια μιας περιόδου μερικών εβδομάδων, ο παππούς άρχισε να επαανακτά την ικανότητά του να κινείται. Πρώτα τα χέρια του.
«Συνέχισα να προσεύχομαι και να προσεύχομαι, "λέει ο παππούς.
Στη συνέχεια, μπορούσε να κουνήσει τα πόδια του. Τελικά μπόρεσε να σταθεί και να περπατήσει.
«Δεν είχα καθόλου χρήματα, κανένα φάρμακο και κανέναν γιατρό," αναφωνεί ο παππούς. "Ο Ιησούς με θεράπευσε!"
Σήμερα, ο παππούς είναι πιστός στον Ιησού. Αφού επανάκτησε τη δυνατότητα να περπατήσει, άρχισε να παρακολουθεί την εκκλησία στην κοινότητά του. Η σύζυγός του έρχεται μαζί του. Αν και δεν είναι ακόμα Χριστιανός, κάθεται έξω από το κτίριο και ακούει τα κηρύγματα. Ο παππούς ελπίζει να βαφτιστεί σύντομα.
Αν και έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που έκανε πεζοπορίες στο βουνό, ο παππούς ελπίζει μια ημέρα να ξανακάνει. Θέλει να επιστρέψει στο χωριό του, το οποίο απαιτεί μια βόλτα με το αεροπλάνο, μια βόλτα με τζιπ και τρεις ημέρες περπάτημα.
"Όταν είμαι ισχυρός, θα πάω στο χωριό μου," λέει ο παππούς. "Θα τους πω τι έκανε ο Ιησούς για μένα."
Μέχρι τότε, ο παππούς μπορεί να βρίσκεται στους δρόμους της κοινότητάς του στο Κατμαντού, να κάνει εξάσκηση με τη γυμναστική του και να καθοδηγεί όλους εκείνους που θα ακούσουν, όχι πως θα κατακτήσουν την κορυφή του Έβερεστ, αλλά το Θεό που τον θεράπευσε.
atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger