Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

9-ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΟΠΛΟ! {ΒΙΝΤΕΟ}




Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 
Πηγή: Αθέατη γνώση
21 Σεπτεμβρίου 2013


Οι γονείς του 9-χρονου Gage λένε ότι έχει αποβληθεί επ 'αόριστον από το σχολείο αφότου ένας εκπαιδευτικός πιστεύει οτι προσποιούταν ως όπλο ένα παιχνίδι του. 


Ο Gage έφερε το παιχνίδι στο σχολείο Creative Montessori Academy στο Southgate και το έδειξε σε ένα φίλο του πριν από το σχολικό ωράριο, όταν ένας δάσκαλος λέει οτι ο Gage σημάδεψε με το όπλο το φίλο του και του είπε: «μπάμ, μπάμ".






Ο Gage και τα δύο άλλα αγόρια που ήταν μαζί του κατά την διάρκεια του γεγονότος λένε ότι δεν είπε ποτέ τις λέξεις «μπάμμπάμ.» 


Λένε ότι ένας από τους φίλους ζήτησε απο τον Gage να δεί το παιχνίδι και ο Gage έδινε το παιχνίδι στο φίλο του αγγίζοντας το φίλο του στον ώμο μερικές φορές με αυτό. 


Οι γονείς του Gage λένε ότι πάσχει από επιληψία και οι σχολικές ώρες είναι κρίσιμης σημασίας για να αντιληφθεί την ανάγνωση και τη γραφή, και τώρα δεν είναι σίγουροι πότε - ή αν - ο Gage θα επιτρέψουν να επιστρέψει στην τάξη. 


Λένε ότι είναι ένα καλό παιδί που κάνει πάντα την σχολική εργασία του, έχει πολλούς φίλους και ποτέ δεν υπήρξε άλλο είδος προβλήματος.


Το αστυνομικό κράτος των ΗΠΑ είναι γεγονός! Σκοτώνουν αθώους πολίτες με στημένες τρομοκρατικές επιθέσεις για να επιβάλλουν το αστυνομικό κράτος και χρησιμοποιούν τα παιδιά ως πειραματόζωα!


Δείτε το βίντεο




atheatignosi

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger