Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΙΣΧΥΡΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΚΟΥΡΟΥ, Ο ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ «ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΕπιμέλεια άρθρου: Vagedim 
Πηγή: Αθέατη γνώση
1 Σεπτεμβρίου 2013

Μετά από καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και την περίπτωση σεξουαλικής επίθεσης σε ένα 16-χρονο κορίτσι, η αστυνομία συνέλαβε τον ισχυρό πνευματικό γκουρού της Ινδίας, Asaram Bapu , από το Ιντόρε άσραμ το βράδυ της Κυριακής. 

Η κοπέλα υπέβαλε μήνυση σε αστυνομικό τμήμα στο Δελχί στις 20 Αυγούστου κατηγορώντας τον Asaram για σεξουαλική επίθεση. Ο Asaram αρνήθηκε τις κατηγορίες. Ο γιος του Asaram ισχυρίστηκε ότι το κορίτσι ήταν "ψυχικά ασταθής ". 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 72-χρονος πνευματικός γκουρού επιτέθηκε σεξουαλικά στο κορίτσι, που σπούδασε στο άσραμ Asaram στην Madhya Pradesh, με το πρόσχημα του εξορκισμού. « Ο αυτοαποκαλούμενος άνθρωπος του Θεού παρουσιάστηκε στην αστυνομία την Κυριακή το απόγευμα. 

Ο γκουρού αρνήθηκε να αναγνωρίσει την κλήση της αστυνομίας για ανάκριση. Ακόμα και οι υψηλού προφίλ πολιτικοί ηγέτες υπερασπίστηκαν τον Asaram ισχυριζόμενοι πολιτικά κίνητρα βεντέτας εναντίον του γκουρού. Οι υποστηρικτές του Asaram απείλησαν το θύμα να αποσύρει την καταγγελία.


atheatignosi 

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger