Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΣΘΕΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΥ



Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 
Πηγή: Αθέατη γνώση
13 Σεπτεμβρίου 2013


Ένα παραδοσιακός θεραπευτής από το Beitbridge έχει βρεθεί σε μπελάδες με το νόμο με την κατηγορία ότι σκότωσε μια "δαιμονισμένη" γυναίκα κατά τη διάρκεια μιας κακότεχνης τελετουργίας για να διώξει τα κακά πνεύματα. 

Το περίεργο περιστατικό συνέβη την Κυριακή στο Beitbridge. Ο Επιθεωρητής Philisani Ndebele είπε ότι ο Cephas Ncube (50), ο παραδοσιακός θεραπευτής έχει συλληφθεί μετά το θάνατο της Tsebi Nyathi (30). 

Η Nyathi πέθανε με τραγικό τρόπο. Αρχικά είχε επισκεφθεί συγγενείς της στην Beitbridge, όπου ανέπτυξε ενα ψυχικό πρόβλημα και υπήρχε υποψία ότι έχει κυριευτεί από κακά πνεύματα. 

«Στις 8 Σεπτεμβρίου, η συγγενής της Nyathi, η Ruth Moyo (54) και Lesedi Mdlongwa με επικεφαλής τον Stauze στο Beitbridge, πήραν την Nyathi στο πατρικό του θεραπευτή δεδομένου ότι είναι ένας παραδοσιακός θεραπευτής, έτσι ώστε θα μπορούσε να εξορκίσει τα κακά πνεύμαται». 

Ο θεραπευτής προετοίμασε τα πάντα τα οποία ήταν αναγκαία για να διώξει τα κακά πνεύματα. 

"Ο ύποπτος έβαλε φωτιά, έριξε μερικά βότανα και ανάγκασε την Nyathi να εισπνεύσει τον καπνό, ενώ καλυπτόταν με μια κουβέρτα. Η Nyathi αντιστάθηκε αλλά ο θεραπευτής και οι συγγενείς της την άρπαξαν και την ανάγκασαν να εισπνεύσει τον καπνό. 

"Κατά τη διάρκεια της τελετής, η Nyathi υπέστη εγκαύματα προσώπου και πέθανε την επόμενη μέρα». 

Η αστυνομία ανακάλυψε ότι η Nyathi είχε πεθάνει ως αποτέλεσμα των σοβαρών εγκαυμάτων του προσώπου που υπέστη κατά τη διάρκεια του τελετουργικού. 

Διενεργήθηκαν έρευνες που οδηγούν στη σύλληψη του θεραπευτή. 

Ο θεραπευτής σύντομα θα εμφανιστεί στο δικαστήριο για να απαντήσει στις κατηγορίες για φόνο.


atheatignosi 

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger