Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΥΜΝΟΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΠΤΩΜΑ ΣΕ ΣΗΨΗ



Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 
Πηγή: Αθέατη γνώση
12 Σεπτεμβρίου 2013


Η αστυνομία στη Νότια Αφρική εισέβαλε σε ένα σπίτι έξω απο τηνΤσουάνε, και βρήκε έναν άνθρωπο χωρίς ρούχα να παίζει με ενα αποσυνθεμένο σώμα. 

Είπαν ότι ειδοποιήθηκαν από τον 27-χρονο Kentridge Malatji, ο εγγονός των ιδιοκτητών, στις 4 το απόγευμα τη Δευτέρα. Αλλά χρειάστηκε οι αστυνομικοί μέχρι τις 21:30 για να εισβάλλουν στην είσοδο. 

Έπρεπε να σπάσουν τις σιδερένιες πύλες για να μπούν από την μπροστινή πόρτα. 

Αυτό που συνάντησαν θα μπορούσε να έχει έρθει κατ 'ευθείαν από μια ταινία τρόμου του Χόλιγουντ. Βρήκαν τον άνθρωπο - που περιγράφεται ως «νέος» και «τριχωτός» - να κάθεται στο σαλόνι δίπλα στο πτώμα ενός άλλου άντρα. 

Προφανώς ο νεαρός άνδρας δεν μπορούσε να μιλήσει, αλλά συνέχισε να παίζει με το σώμα - και αρνήθηκε να αφήσει τους αστυνομικούς να του το πάρουν. Χρειάστηκαν τρεις εύσωμοι αστυνομικοί να μεταφέρουν τον άνθρωπο σε ένα αστυνομικό βαν. 

Στο σπίτι βρέθηκαν επίσης δύο μεσήλικες γυναίκες. Αντιστάθηκαν στους αστυνομικούς, αλλά τελικά της πήραν για ανάκριση. Σοκαρισμένοι και οργισμένοι οι γείτονες φώναζαν: "Hamba Zombie, Hamba Zombie! " καθώς τα φορτηγά έφευγαν. 

Η οικογένεια Malatji είναι φημισμένοι ακαδημαϊκοί, με έναν γιο, ο οποίος είναι δικηγόρος και ένας άλλος ο οποίος είναι δάσκαλος. Το μυστήριο του σπιτιού φρίκη βάθυνε όταν οι γείτονες είπαν ότι το Σεπτέμβριο του περασμένου έτους είδαν ένα νεκροτομείο βάν να συλλέγει δύο σώματα. 

Είχαν αμηχανία επειδή δεν πραγματοποιήθηκαν κηδείες μετά από αυτό. Επίσης, είπαν ότι η τελευταία φορά που είδαν τους γονείς του Malatji ήταν πέρυσι. Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι ο μυστηριώδης νεκρός ήταν εκεί για περίπου δύο εβδομάδες.


atheatignosi 

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger