Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΜΑΣΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 
Πηγή: Αθέατη γνώση
25 Σεπτεμβρίου 2013Νεα αποδεικτικά στοιχεία για τη χρυσή αυγή και την σύνδεση της με την μασονία ανακάλυψε η Αθέατη γνώση. 

Παρατηρώντας σήμερα το πρωί την επίσημη ιστοσελίδα της χρυσής αυγής στην κεντρική σελίδα με τις ειδήσεις έπεσε στην αντίληψη μου ένα απο τα θέματα που έχει αναρτημένα  με τίτλο: "Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013".

Ωστόσο, δεν είναι ο τίτλος της είδησης και το θέμα αυτό που μου κίνησε την περιέργεια αλλά η φωτογραφία ακριβώς κάτω απο τον τίτλο. Με την πρώτη ματιά κατάλαβα ότι πρόκειται για μασονικό σύμβολο. 


Ενας μασονικός διαβήτης που κοσμούσε τη σβάστικα με τη μορφή κλειστού φακέλου, αλλά με σημαντική διαφορά για να μην κινήσουν τις υποψίες ο διαβήτης απεικονίζεται με τα χαρακτηριστικά ενός απλού φακέλου.  Στην προκειμένη περίπτωση, οι δύο άκρες του διαβήτη ξεκινούν κάτω απο τον γνώμονα, και τη θέση του γράμματος G κοσμεί η σβάστικα.

Σας έχω δώσει σε προηγούμενο μου άρθρο τη σύνδεση της μασονιας με τη χρυσή αυγή και τον αγκυλωτό σταυρό.

Δια του λόγου το αληθές μπορείτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: 

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistolestetarth-25-septembriou-2013#.UkDblaLw9e4
atheatignosi

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger