Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΠΑΕΙ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ



Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 
Πηγή: Αθέατη γνώση
25 Σεπτεμβρίου 2013



Νέα στοιχεία δείχνουν ότι το ποσοστό ευθανασίας στην Ολλανδία αυξήθηκε κατά 13 τοις εκατό το 2012 σε σύγκριση με το 2011, σημειώνοντας το έκτο συνεχόμενο έτος αύξησης.

Στην ετήσια έκθεσή της που δημοσιεύθηκε την Τρίτη, η επιτροπή που αξιολογεί τα αρχεία της ευθανασίας στην Ολλανδία ανέφερε 4.188 κρούσματα της πρακτικής, τονίζοντας ότι η ευθανασία αποτελεί περίπου το 3% όλων των θανάτων στη χώρα.


Τα στατιστικά στοιχεία του 2012, που διπλασιάστηκαν από 1.923 περιπτώσεις που αναφέρθηκαν το 2006, σηματοδοτούν ρεκόρ για τα τελευταία χρόνια. Οι ειδικοί παρέλειψαν να αναφέρουν ένα λόγο για την αύξηση, αλλά είπαν ότι το πιθανό ενδεχόμενο περιλαμβάνει μια αυξανόμενη συνειδητοποίηση και μια αποδοχή της πρακτικής μεταξύ ολλανδών γιατρών και ασθενών. 

Οι περισσότερες περιπτώσεις ευθανασίας στην Ολλανδία αποδίδονται στον καρκίνο. Το 2002, οι Κάτω Χώρες ψήφισαν ένα νόμο που επιτρέπει την ευθανασία και την υποβοηθούμενη από τον γιατρό αυτοκτονία εάν ο γιατρός πραγματοποίησε τις πράξεις σύμφωνα με τα κριτήρια της οφειλόμενης προσοχής. 

Η Ολλανδία, από παλιά χριστιανική χώρα, είναι σήμερα μία από τις πλέον αγνωστικιστικές χώρες. Περίπου το 40% των κατοίκων της δεν αυτοπροσδιορίζεται ως ακόλουθος καμίας θρησκείας. Υπάρχουν έτσι πολλοί άθεοι, σε μια κατάσταση που κάνει το διάβολο να τρίβει τα χέρια του απο χαρά, αφού η δουλειά του είναι να παίρνει ψυχές.


atheatignosi
Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger