Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΙΝΑ: ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 
Πηγή: Αθέατη γνώση
2 Σεπτεμβρίου 2013



Αναφορές καταναλωτών για προφυλακτικά που ανακυκλώνονται και μετατρέπονται σε μπάντες για τα μαλλιά στην Κίνα συνεχίζουν, αφότου ένας χρήστης του διαδυκτίου δημοσίευσε φωτογραφίες παρόμοιες κορδέλες που αγοράζονται από πλανόδιους πωλητές στη νοτιοδυτική Κίνα. 

"Είναι πραγματικά αηδιαστικό. Ποιος ξέρει πόσο πολλά μικρόβια περιέχουν; " εμφάνισε μια χρήστης του διαδυκτίου "Yeshenrennanjing2" σε ένα ανώνυμο φόρουμ, αφού έκανε την ανακάλυψη, ενώ έδενε τα μαλλιά της κόρης της. 

Μια άλλη χρήστης του διαδυκτίου με επώνυμο Liang ισχυρίστηκε ότι έκανε την ίδια ανακάλυψη αφότου παρατήρησε μια γαλακτώδης ταινία που είχε διαρρεύσει από μέσα από το εξωτερικό περιτύλιγμα του υφάσματος.

Παρά τις εκθέσεις των απορριπτόμενων προφυλακτικών σε μπάντες για τα μαλλιά, που αναδεικνύονται ήδη από το 2007 στον εγχώριο και διεθνή Τύπο, οι προμηθευτές και οι κατασκευαστές δεν έχουν ακόμη προσδιοριστεί. 

Οι ειδικοί εξηγούν, ότι οι μπάντες για τα μαλλιά, οι οποίες έχουν βρεθεί και σε άλλες πόλεις, μπορεί να περιέχουν χρησιμοποιημένα προφυλακτικά από εργοστάσια ή να χρησιμοποιούνται προφυλακτικά που ανακυκλώνονται από τους σταθμούς διάθεσης αποβλήτων. 

Οι μπάντες για τα μαλλιά είναι δημοφιλείς στις νεαρές γυναίκες, που τυλίγουν συχνά τους καρπούς τους κατά τη χρήση με τη βοήθεια των δοντιών. Ο Pan Lianjun, ένας γιατρός σε νοσοκομείο υγειονομικής περίθαλψης παιδιών, δήλωσε ότι οι μπάντες μεταφέρουν βακτήρια και ιούς, αν προέρχονται από χρησιμοποιημένα προφυλακτικά.


atheatignosi 

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger