Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

"ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ" ΙΝΔΟΣ ΕΥΝΟΥΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΓΚΟΥΡΟΥ



Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 
Πηγή: Αθέατη γνώση
6 Σεπτεμβρίου 2013

Ένας φωτισμένος Ινδός ευνούχισε τον εαυτό του σε μια προφανή ένδειξη διαμαρτυρίας για τη σύλληψη ενός δημοφιλούς πνευματικού ηγέτη για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο 60-χρονος Baba Premdas, βρέθηκε με αιμορραγία αργά την Τετάρτη στο βόρειο τμήμα της Uttar Pradesh αφότου έκοψε τα γεννητικά του όργανα είς ένδειξη διαμαρτυρίας για τη σύλληψη του αυτοαποκαλούμενου "θεανθρωπου"την περασμένη εβδομάδα (δείτε εδώ)

"Γιατί το έκανε αυτό δεν είναι σαφές. Μερικοί λένε ότι ήταν λόγω της σύλληψης του γκουρού, κάποιοι λένε επειδή φοβόταν μην καταλήξει σαν τον γκουρού. Κανείς δεν ξέρει", δήλωσε ο Alankrita Singh, επικεφαλής της αστυνομίας της πόλης του Amethi.

Ο Premdas έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο για πλαστική χειρουργική και βρίσκεται σε μια σταθερή κατάσταση.

Ο 72-χρονος γκουρού, κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά ένα 16-χρονο κορίτσι σε ένα θρησκευτικό καταφύγιο, εκατοντάδες υποστηρικτές του διαμαρτυρήθηκαν έξω από τη φυλακή όπου κρατείται.

Ο γκουρού απέρριψε την υπόθεση εναντίον του ως πολιτική συνωμοσία.

Πολλοί Ινδοί, αυτοαποκαλούμενοι ¨φωτισμένοι" διαδραματίζουν αναπόσπαστο ρόλο στην καθημερινή ζωή, προσφέροντάς ένα μονοπάτι προς τη φώτιση σε αντάλλαγμα την πνευματική αφοσίωση και συχνές δωρεές σε άσυλα και στους ναούς τους.


atheatignosi 

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger