Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΣΗΚΟΥΑΝΑ


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 
Πηγή: Αθέατη γνώση
4 Σεπτεμβρίου 2013



Οι άνδρες λουόμενοι στη γαλλική πρωτεύουσα εξετάζουν τα νερά πριν από την κατάδυση - στην παρακάτω είδηση ​​ότι ένας ερασιτέχνης ψαράς κόλλησε σε ένα ψάρι που του αρέσει να γεύεται τους όρχεις.
    
Την περασμένη εβδομάδα η γαλλική αστυνομία επιβεβαίωσε ότι το pacu - ένας συγγενής του πιράνχας - είχε αλιευτεί από ενα άτομο στον ποταμό Σηκουάνα.
 
Ενας βραζιλιάνος ντόπιος προκάλεσε τον πανικό στα σουηδικά νερά τον περασμένο μήνα όταν βρέθηκε ένα δείγμα 20 εκατοστών στα ανοικτά της νότιας ακτής του έθνους.
 
Το είδος, με το παρατσούκλι "μπαλακοκόφτης", έχει τη φήμη ότι χρησιμοποιώντας τα δόντια του - τα οποία είναι παρόμοια με αυτά του ανθρώπου - κόβει τους όρχεις των ανδρών.
 
Τα Pacus φέρεται να σκοτώνουν τους άνδρες από την απώλεια αίματος αφού αρπάζει τους όρχεις τους.
 
Ενώ το ζώο προέρχεται από τη Νότια Αμερική , τα pacus έχουν επίσης σοβαρά προβλήματα όρασης στην Παπούα της Νέας Γουινέας, όπου εισήχθησαν σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες για την ενίσχυση των ιχθυαποθεμάτων.
 
Ο Henrik Καρλ, ένας εμπειρογνώμονας ψαριών , είπε ότι τα ψάρια δεν αποτελούν συνήθως απειλή για τον άνθρωπο, αλλά υπήρξαν αναφορές για θανατηφόρα δαγκώματα.
 
"Θα δαγκώσει επειδή είναι πεινασμένο και οι όρχεις κάθονται όμορφα στο στόμα τους», είπε.



atheatignosi 

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger