Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΕ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΝΑ ΠΛΥΝΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 
Πηγή: Αθέατη γνώση
28 Οκτωβρίου 2013

«Οι μαθήτριες στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, δεν μπορούν να κατέχουν πλέον πλυντήρια αυτοκινήτων για να αυξήσουν τα χρήματα τους για τις σχολικές εκδηλώσεις, επειδή οι ​​υπάλληλοι της πόλης λένε ότι θέτουν σε κίνδυνο το περιβάλλον.
Οι μαζορέτες στο γυμνάσιο του Λίνκολν  αναγκάστηκαν να ακυρώσουν μια προγραμματισμένο για τις 20 Οκτωβρίου πλύσιμο αυτοκινήτων ύστερα από μια επίσκεψη από το περιβαλλοντικό τμήμα της πόλης.
"Ότιδήποτε δεν είναι απο όμβρια ύδατα ή βρόχινο νερό θεωρείται ρύπος», δήλωσε η Jennie Loft, διευθύντρια του τμήματος επικοινωνιών.
 "Αν πηγαίνει σε μια αποχέτευση ομβρίων, εκείνος ο ρύπος θα βλάψει την άγρια φύση και τους βιότοπους στους κολπίσκους. »
Η Loft είπε ότι οι σχολικές ομάδες θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν τα πλυσίματα των  αυτοκινήτων, εφόσον διεξαχθούν υπό ορισμένες προϋποθέσεις. 
Αυτές περιλαμβάνουν το πλύσιμο των οχημάτων πάνω σε ποώδη ή με χαλίκι περιοχές, εξασφαλίζοντας ότι το νερό πλύσης δεν θα πάει στον αγωγό του δρόμου και δεν θα αφήνει λεκέδες απο σαπούνι στο έδαφος.
Οι ίδιοι κανόνες ισχύουν και για τα αυτοκίνητα που πλένονται από τους ιδιοκτήτες τους.
Τα αυτοκίνητα μπορούν να πλένονται με ένα διάλυμα που δεν απαιτεί νερό, αλλά το συμπύκνωμα κοστίζει 159 δολάρια το γαλόνι.

Οι μαζορέτες του Λίνκολν ήλπιζαν να συγκεντρώσουν χρήματα από το πλυντήριο αυτοκινήτων για να χρηματοδοτήσουν ένα ταξίδι σε έναν εθνικό διαγωνισμό, τον Απρίλιο.



atheatignosi

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger