Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ ΣΤΟΝ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 
Πηγή: Αθέατη γνώση
27 Οκτωβρίου 2013

Κάποιοι πελάτες ευχαρίστησαν έναν σερβιτόρο για την πολύ καλή υπηρεσία του, αλλά εξήγησαν ότι δεν μπορούν να αφήσουν φιλοδώρημα σε έναν ομοφυλόφιλο άνδρα.

Ο 20-χρονος ομοφυλόφιλος σερβιτόρος, ο οποίος εργάζεται στο Italian Grill Carrabba στο Overland Park του Κάνσας, έλαβε ένα ομοφοβικό μήνυμα αντί για φιλοδώρημα.

Η μητέρα του νεαρού, η οποία επίσης εργάζεται στο ίδιο εστιατόριο, ήταν πολύ αναστατωμένη από αυτό που ήταν γραμμένο στο πίσω μέρος του λογαριασμού μετά την εξυπηρέτηση ενός ζευγαριού από τον ομοφυλόφιλο γιος της.

"Σας ευχαριστούμε για την υπηρεσία σας, ήταν εξαιρετική. Δεν μπορούμε να έχουμε ήσυχη τη συνείδησή μας δίνοντας σας φιλοδώρημα για τον ομοφυλοφιλικό τρόπο ζωής σας που είναι μια προσβολή προς το Θεό, " έγραψαν οι πελάτες.

"Ελπίζουμε ότι θα δείτε ότι αυτή σας η επιλογή σας έκανε να εξωκοιλετε, και θα προγραμματίσετε αναλόγως. Δεν είναι ποτέ αργά για την αγάπη του Θεού. Είθε ο Θεός να έχει το έλεος σε σας.

Πολλοί άνθρωποι στα social media θύμωσαν από τις διακρίσεις εις βάρος του ομοφυλόφιλου άνθρωπου. Θεωρούν ότι ο ομοφυλοφιλικός τρόπος ζωής του δεν πρέπει να γίνεται ζήτημα στον εργασιακό του χώρο του,ειδικά όταν η υπηρεσία του ήταν τόσο άριστη.

Μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού στο Διαδίκτυο, διάφοροι άνθρωποι πήγαν στο εστιατόριο για να τον στηρίξουν και να του δώσουν τα χρήματα.

Ο ιδιοκτήτης του Italian Grill Carrabba είπε σε μια δήλωση του ότι η εταιρεία δεν ανέχεται τις διακρίσεις από τους υπαλλήλους ή τους πελάτες. 

«Γιορτάζουμε την πολυμορφία και πιστεύουμε στη θεραπεία σε όλους με σεβασμό," δήλωσε η εταιρεία.
Ωστόσο,  οι αξιωματούχοι του Carrabba δεν είπαν τι μέτρα θα πρέπει να ληφθούν, εάν το αντι-gay ζευγάρι επιστρέψει.

atheatignosi

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger