Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΣΙΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 45 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ

"Οι ταραχές αρχίζουν πάντα συνήθως με τον ίδιο τρόπο: όταν οι άνθρωποι δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να μπορούν να φάνε το φαγητό τους"

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 
Πηγή: Αθέατη γνώση
30 Οκτωβρίου 2013
«Οι παροχές βοήθειας Τροφίμων για πάνω από 45 εκατομμύρια Αμερικανούς θα περικοπούν αρχίζοντας απο αυτή την Παρασκευή, στην πρώτη πανεθνική μείωση των παροχών σύμφωνα με το Συμπληρωματικό Βοηθητικό Πρόγραμμα Διατροφής της κυβέρνησης των ΗΠΑ (SNAP), γνωστό ως κουπόνια τροφίμων.


Οι περικοπές συνολικά 11 
δισεκατομμυρίων δολαρίων για τα επόμενα τρία έτη και το ύψος κατά μέσο όρο για την αξία ενός μήνα από την επισιτιστική βοήθεια, θα σημαίνει ακόμη μεγαλύτερη στέρηση για τα εκατομμύρια των εργαζομένων, συμπεριλαμβανομένων των φτωχότερων και πιο ευάλωτων μελών της κοινωνίας, τα παιδιά, ηλικιωμένους, άνεργους, άτομα με αναπηρία και τις νέες μητέρες.
Ότι αυτή η βάναυση περικοπή πραγματοποιείται υπό συνθήκες συνεχούς μαζικής ανεργίας και οικονομικής ύφεσης, με ρεκόρ αριθμού των ανθρώπων που ζουν στη φτώχεια και την έλλειψη στέγης και την πείνα σε άνοδο, μαρτυρεί την σκληρότητα της αμερικανικής άρχουσας τάξης. 
Η ανάλγητη αδιαφορία των μέσων ενημέρωσης και ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο, αρχίζοντας με το Λευκό Οίκο και τον Ομπάμα, με την ταλαιπωρία των μεγάλων στρωμάτων του πληθυσμού να αντικατοπτρίζεται στην εικονική σιωπή τους για την επικείμενη περικοπή των παροχών.

Η Μητρική εταιρεία με την στημένη επισιτιστική κρίση βρίσκεται πρό των πυλών! Βρίσκουν τρόπους να μειώσουν σταδιακά την διατροφή των φτωχών οικογενειών μέχρι να την διακόψουν εντελώς. Η εξαθλιωμένη μεσαία τάξη θα φτάσει σε σημείο να τρέφεται μόνο με κουπόνια σίτισης και φυσικά με την προυπόθεση ότι θα έχουν το χάραγμα. Οποιος δεν το έχει θα πεθαίνει απο την πείνα.

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Οκτώβρη 2013 στις 5.57 μ.μ.
atheatignosi

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger