Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΣ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΠΕΟΣ ΤΟΥ,ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ...ΟΜΩΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΡΑΨΟΥΝ



Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 
Πηγή: Αθέατη γνώση
29 Οκτωβρίου 2013
Ένας απογοητευμένος Κινέζος έκοψε το πέος του, και στη συνέχεια αποφάσισε να πάει σε ένα νοσοκομείο για θεραπεία.


Όταν έφτασε οι γιατροί του είπαν ότι δεν μπορούσαν να τον βοηθήσουν να σώσει τον ανδρισμό του και τον διέταξαν να πάει πίσω στο σπίτι, να πάρει το πέος του για μπορέσουν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

Όταν ο 26-χρονος Γιανγκ Χου τελικά έφτασε πίσω στο νοσοκομείο με το κομμένο του πέος, οι γιατροί του είπαν ότι ήταν χωρίς αίμα για πάρα πολλές ώρες, και ήταν αδύνατο να το τοποθετήσουν πάλι.

Οι Φίλοι του Yang είπαν ότι ήταν μέσα στην κατάθλιψη από τότε που μετακόμισε στην πόλη και δεν μπορούσε να βρει μια φίλη.

Αυτό που είναι χειρότερο, είπαν, έιναι ότι περνούσε πολλές ώρες σε ένα εργοστάσιο ενδυμάτων στην Jiaxing, στην επαρχία Zhejiang στην ανατολική Κίνα, που αμφέβαλε ότι θα είχε ποτέ την ευκαιρία να συναντήσει μια γυναίκα.

Η κατάθλιψη του μεγάλωσε τόσο, που μετά την επιστροφή του στο σπίτι απο τη δουλειά στις 9 το βράδυ στις 27 Οκτωβρίου στο νοικιασμένο του δωμάτιο, ξαφνικά αποφάσισε να κόψει το πέος του καθώς το θεωρούσε άχρηστο για αυτόν ούτως ή άλλως, πιστεύοντας έτσι ότι θα σταματούσε να σκέφτεται να έχει μια φίλη.

Με έναν απίστετο τρόπο κατάφερε να φύγει απο το νοσοκομείο, γύρισε στο σπίτι για να μαζέψει το κομμένο του πέος και στη συνέχεια επέστρεψε στο νοσοκομείο.

Οι φίλοι του επέκριναν τους γιατρούς, επειδή θα μπορούσαν να του παρέχουν ενα ασθενοφόρο και να είχε καταφέρει να φτάσει στο σπίτι ταχύτερα και ο ανδρισμός του να είχε σωθεί.

atheatignosi

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger