Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΚΛΕΦΤΗΣ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΠ ΑΥΤΟΦΟΡΩ ... ΑΛΛΑ «ΠΡΑΣΙΝΟΣ»



Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 
Πηγή: Αθέατη γνώση
1 Οκτωβρίου 2013




Οι κλέφτες πιάνονται συχνά «επ'αυτοφόρω»αλλά έναν ατυχή απατεώνα τον έπιασαν με πράσινο - πρόσωπο χάρη σε μια νέα αντιεγκληματική συσκευή.

Ο κλέφτης αυτοκινήτων Yafet Askale, καλύφθηκε από ένα αόρατο σπρέι που λάμπει σαν φωτεινό πράσινο στο υπεριώδες φως. Ο 28-χρονος Ασκαλέ, έσπασε ένα αυτοκίνητο και έκλεψε αντικείμενα μεταξύ των οποίων έναν φορητό υπολογιστή.

Αλλά με τον τρόπο που το έκανε ραντίστηκε με SMARTWATER το οποίο ειδοποίησε την αστυνομία για τους θεατρινισμούς του. 

Ο Ασκαλέ, από το Harlesden, βορειοδυτικά του Λονδίνου, συνελήφθη και καταδικάστηκε σε 49 ώρες κοινωνικής εργασίας και διέταξε να πληρώσει £ 400 δαπάνες. 

Η αστυνομία προσφέρει τώρα εξαρτήσεις SMARTWATER στους ανθρώπους στην περιοχή που θέλουν να προστατεύσουν τις περιουσίες τους από τους κλέφτες. 

"Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία παγίδα των αυτοκινήτων, ήμασταν σε θέση να συλλάβουμε τον Ασκαλέ και να τον θέσουμε ενώπιον των δικαστηρίων. «Το αυτοκίνητο παγίδα αποτελεί μέρος μιας συνολικής στρατηγικής για τη μείωση της εγκληματικότητας που σχεδιάστηκε από την SMARTWATER, το οποίο είναι ένα αποτελεσματικό όπλο στο οπλοστάσιο των εργαλείων που χρησιμοποιείτε συνήθως στο Brent. 

«Θα συνεχίσουμε να στοχεύουμε σε εκείνους που επιμένουν για τη διάπραξη αυτών των τύπων εγκλήματος.
atheatignosi

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger