Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΡΥΔΑΣ ΒΟΗΘΑ ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΑΣΘΕΝΗ ΜΕ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ ΟΠΟΥ ΑΝΑΚΤΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 
Πηγή: Αθέατη γνώση
23 Οκτωβρίου 2013

Φανταστείτε για μια στιγμή ότι είστε ένα 74-ετών άτομο που του έχει διαγνωστεί η νόσος του Πάρκινσον, και έχετε χάσει γρήγορα την ικανότητά σας να σκεφτείτε, να κινηθείτε, παρά την εμμονή σας σε μια έντονη θεραπευτική αγωγή όλων των πιό πρόσφατων φαρμάκων για αυτήν την άθλια ασθένεια. 

Στη συνέχεια, φανταστείτε ότι σχεδόν όλα τα συμπτώματα σας θα υποχωρήσουν, σχεδόν ως εκ θαύματος μετά την έναρξη μιας διατροφής ρουτίνας που περιλαμβάνει τη λήψη μεγάλων δόσεων απο φυσικό λάδι καρύδας καθημερινά. 

Δεν θα λέγατε παντού στον κόσμο για την καταπληκτική θεραπευτική εμπειρία σας και θα ενθαρρύνατε και άλλους σε παρόμοιες καταστάσεις να κάνουν το ίδιο πράγμα για την υγεία τους; 

Αυτό είναι που έκανε και ένας ηλικιωμένος άντρας πρόσφατα, όταν μοιράστηκε τη δυνατή ιστορία του στο HealthUnlocked.com , ένα φόρουμ υποστήριξης για τα άτομα που υποφέρουν από όλα τα είδη των ασθενειών και τις συνθήκες υγιεινής.

Όταν τα φάρμακα απέτυχαν να τον βοηθήσουν, αυτός ο άνθρωπος υιοθέτησε το λάδι καρύδας και άλλαξε τη ζωή του.

Σε ένα φόρουμ αναρτήθηκε μια δημοσίευση με τίτλο "Το λάδι καρύδας έχει βελτιώσει τη ζωή μου," 

ο άνθρωπος, εξηγεί πως η ποιότητα ζωής του επιδεινώθηκε πολύ γρήγορα, αφού συμφώνησε να υποβληθεί σε συμβατική θεραπεία για τη νόσο του Πάρκινσον στη φημισμένη Κλινική Mayo. 

Εξηγεί πώς έπαιρνε φάρμακα όπως το Mirapex Er (πραμιπεξόλη διϋδροχλωρική), Azilect (ρασαγιλίνη) και Sinemet (καρβιντόπα / λεβοντόπα) εις μάτην. Τα συμπτώματα του φέρεται να επιδεινώθηκαν με αυτά τα φάρμακα, αφήνοντάς τον σε μια κατάσταση παραλυσίας και ακινησίας. 

Ο ίδιος περιγράφει τα συμπτώματά του όπως συμπεριλαμβανομένης της σοβαρής βραδύτητας, διαστρεβλωμένες εκφράσεις του προσώπου, χρόνια δυσκαμψία και πόνο στις αρθρώσεις, αστάθεια, σοβαρό οίδημα στο αριστερό του πόδι και ακραίο πόνο στην πλάτη. Αυτά και πολλά άλλα συμπτώματα που είναι χαρακτηριστικά του τελικού σταδίου του Πάρκινσον, που τελικά οδήγησαν σε μια συνολική ανικανότητα να αναλάβει τη φροντίδα του εαυτού του. 

Μετά από 3,5 βασανιστικά χρόνια από τη λήψη αυτών των πολλαπλών φαρμάκων για την κατάστασή του δεν είδε καμία βελτίωση, και ο άνθρωπος αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. 

Η έρευνα που ανακάλυψε στο CoconutKetones.com , το blog της Δρ Mary Newport, MD, τον οδήγησε να αρχίσει να παίρνει λάδι καρύδας οκτώ κουταλιές της σούπας ημερησίως. Και τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά.

Δραστικές βελτιώσεις που παρατηρήθηκαν μετά από μόλις λίγες ημέρες με το λάδι καρύδας

Σύμφωνα με τον προσωπικό του λογαριασμό, ο άνθρωπος γνώρισε «σημαντικές βελτιώσεις» μετά από μόλις δύο ημέρες με το λάδι καρύδας. Η Οικογένεια και οι φίλοι ήταν τόσο συγκλονισμένοι και ευχαριστημένοι όταν είδαν ξαφνικά οτι ήταν σε θέση να κινηθεί γύρω από το σπίτι γρήγορα, για παράδειγμα, και να σηκωθεί από οποιαδήποτε καρέκλα χωρίς βοήθεια. 

Ήταν επίσης σε θέση να εκτελεί αυτό που περιγράφεται ως «ασκήσεις ευκινησίας ποδοσφαίρου", ή μετατόπιση του δεξιά και αριστερά και να κινείται προς τα εμπρός και προς τα πίσω σε απόκριση στις εντολές. 

Εφ' όσον παίρνει το λάδι καρύδας κάθε μέρα - τέσσερις κουταλιές της σούπας στο πρωινό, δύο στο μεσημεριανό γεύμα και δύο στο δείπνο - τότε βίωνε ελάχιστα συμπτώματα και ήταν σε θέση να προχωρήσει την καθημερινή του ζωή σε ένα ως επί το πλείστον κανονικό τρόπο. 

Εκτός από τη βελτίωση της ευελιξίας και μεγαλύτερη ικανότητα σε κίνηση, ο άνθρωπος λέει ότι οι εκφράσεις του προσώπου του έχουν βελτιωθεί ως αποτέλεσμα απο το λάδι καρύδας, και δεν έχει πλέον κανένα πρήξιμο στο αριστερό του πόδι. 

"Έχω ακόμα συμπτώματα Πάρκινσον, αλλά η ποιότητα της ζωής μου έχει βελτιωθεί κατά πολύ ", γράφει. «Είμαστε περίπου στο συμπλήρωμα των 3 ​​μηνών, και τα οφέλη διατηρούνται. Κάτι πραγματικό έχει συμβεί σε μένα.".

Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη ιστορία του ανθρώπου επισκέπτοντας το www.healthunlocked.com .

atheatignosi

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger