Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑ;... ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΑΝΤΙ-ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΜΑΓΙΟ ΚΑΙ ΕΣΩΡΟΥΧΑ

Μια ιαπωνική εταιρεία λανσάρει κυριολεκτικά αντι-ραδιενεργά εσώρουχα.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 
Πηγή: Αθέατη γνώση
31 Οκτωβρίου 2013
Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις συνεχίζουν να είναι ένας επικίνδυνος πονοκέφαλος για τις ιαπωνικές αρχές πάνω από δύο χρόνια μετά όπου ο σεισμός κατέστρεψε την εγκατάσταση που οδήγησε σε διαρροή.



Τα επίπεδα ακτινοβολίας κοντά στην περιοχή εξακολουθούν να είναι ασφαλή, αλλά υπάρχουν επίσης ανησυχίες ότι το μολυσμένο νερό απλώνεται έξω από την καυτή ζώνη. Υπάρχει πάντα κάποιος που θέλει να κάνει ένα γρήγορο άλμα, όταν τα πράγματα πάνε στραβά, και αυτή τη φορά το έκαναν με εσώρουχα αντι-ακτινοβολίας και μαγιό.

Η ολόσωμη στολή από την Yamamoto Corporation είναι κατασκευασμένη από ένα υλικό που περιέχει μικροσκοπικές φυσαλίδες βιοκαουτσούκ που απομακρύνουν σχεδόν το 100 τοις εκατό των βήτα σωματιδίων. Το μαγιό έχει σχεδιαστεί για την προστασία του χρήστη από την πλήρη βύθιση σε ραδιενεργό νερό - και σαφώς απευθύνεται σε εργαζομένους έκτακτης ανάγκης που προσπαθούν ακόμα να καθαρίσουν τη Φουκουσίμα.
Το άλλο προϊόν είναι σχεδιασμέμο για λίγο πιό γενική χρήση, αλλά είναι επίσης πολύ πρακτικό.

Η Yamamoto Corporation δημιουργεί επίσης μια σειρά από εσώρουχα αντι-ακτινοβολίας που γίνονται απο ένα εμποτισμένο ύφασμα μόλυβδου. Είναι σχεδιασμένο για να προστατεύει την κατώτερη σπονδυλική στήλη του χρήστη και την πυελική περιοχή. 

Η επιχείρηση λέει ότι το εσώρουχο θα εμποδίσει σχεδόν τελείως τις ακτίνες γάμμα και όλες τις μικρότερες μορφές ακτινοβολίας ιονισμού. Εντούτοις, είναι αρκετά ογκώδες και ζυγίζει πάνω απο 3 κιλά.

Η εταιρεία σχεδιάζει να πουλήσει τα ρούχα στο εγγύς μέλλον, αλλά η ψυχική ηρεμία δεν θα έρθει φθηνά. Το μαγιό θα κοστίζει 1.078 δολάρια και το εσώρουχο 829 δολάρια.


Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Οκτώβρη 2013 στις 18.20 μ.μ. 

atheatignosi


Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger