Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣΕπιμέλεια άρθρου: Vagedim 

Πηγή: Αθέατη γνώση
6 Οκτωβρίου 2013
Σε μια απόφαση που είναι πιθανό να πυροδοτήσει μια ιστορική συζήτηση παρά να την απαλύνει, ένας δικαστής δηλώνει ότι οι άνδρες είναι σαφώς καλύτεροι οδηγοί από τις γυναίκες.

Η υπόθεση ενώπιον του δικαστή Javier Albar περιλαμβάνει μια σχολή οδήγησης στη βόρεια ισπανική πόλη της Σαραγόσα.

Πριν από δύο χρόνια, η Autoescuela στη Σαραγόσα πρόσφερε σε άνδρες φοιτητές μια συμφωνία στην οποία θα μπορούσαν να κάνουν οτι ήταν απαραίτητο για να λάβουν μια άδεια για ένα κατ 'αποκοπή ποσό των 665 €.

Οι γυναίκες ήταν ευπρόσδεκτες να αγοράσουν το ίδιο πακέτο, αλλά θα έπρεπε να πληρώσουν επιπλέον 200 .

Το σχολείο αμύνθηκε υποστηρίζοντας ότι οι γυναίκες μαθήτριες τους, κατά μέσο όρο, χρειάζονταν πέντε επιπλέον μαθήματα από τους άνδρες συναδέλφους τους.

Το επιχείρημα αυτό δεν ήθελε πολύ να πυροδοτήσει ενα πλύθος καταγγελιών για τα δικαιώματα της χώρας, το οποίο στη συνέχεια επέφερε πρόστιμο στη σχολή 4000  για διακρίσεις λόγω φύλου.

Η Autoescuela πήγε το θέμα δικαστικά, όπου, αυτή την εβδομάδα, ο δικαστής Albar ανέτρεψε το πρόστιμο και αποφάνθηκε υπέρ των διακρίσεων με βάση το ότι οι γυναίκες είναι χωρίς αμφιβολία χειρότερες οδηγοί από τους άνδρες.

Στην απόφασή του, ο δικαστής παρέθεσε στατιστικά στοιχεία από την Διεύθυνση οδικής κυκλοφορίας της Ισπανίας, η οποία απέδειξε ότι «κάθε χρόνο, οι άνδρες εμφανίζουν μεγαλύτερη επιδεξιότητα και καλύτερες οδικές δεξιότητες στους δρόμους [από τις γυναίκες]."

Μια τοπική ομάδα γυναικών δήλωσε ότι σχεδιάζει να καταπολεμήσει την απόφαση με υποβολή αίτησης στο Συνταγματικό Δικαστήριο.
atheatignosi

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger