Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ {ΒΙΝΤΕΟ}



Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 

Πηγή: Αθέατη γνώση
6 Οκτωβρίου 2013





Στη Μόσχα, κοντά στο σταθμό του μετρό "Otradnoe" στις 27 Σεπτεμβρίου στο τζαμί Γιαρντιάμ Ουαχάμπι που ονομάζεται «οι αληθινοί πιστοί», ετοιμάζουν τη δημιουργία ενός ισλαμικού χαλιφάτου στη Ρωσία. 

Η Ρωσία έχει επίσης ονομαστεί εχθρικό κράτος. 

Θέλω να σας πω ότι σήμερα η Ρωσία παλεύει με τους Μουσουλμάνους. Στις 17 Σεπτεμβρίου έχει αναγνωριστεί από το δικαστήριο Νοβοροσίσκ το ιερό Κοράνι μας μεταφρασμένο.

Η Ρωσία απαγορεύει στις μουσουλμάνες γυναίκες, αδελφές μας να φορούν τη μαντίλα. Η Ρωσία είναι ένα εχθρικό κράτος, το οποίο προωθεί εχθρική πολιτική εναντίον του Ισλάμ και των μουσουλμάνων. 

Στο Ταταρστάν κατά τη διάρκεια του Βόλγα ρίχνουν εκείνους που δεν θέλουν να απαρνηθούν την πίστη τους. Ως εκ τούτου, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω, αδελφοί, κρατήστε γερά το Ισλάμ. 

Υποστηρίξτε τους αδελφούς μας που υποφέρουν αυτή τη στιγμή στη Συρία, το Αφγανιστάν και την Τσετσενία! "- Φώναξε ο ομιλητής. Τότε άρχισαν να βρίζουν τη Ρωσία, τον Μπασάρ αλ-Άσαντ και άλλους αξιωματούχους με μίσος στα αραβικά κραυγάζοντας «Allahu Akbar»

Η προσπάθεια του Λευκού οίκου να διαλύσουν τη Ρωσία συνεχίζεται με την υποκεινούμενη χρηματοδοτούμενη βοήθεια του Λευκού οίκου και της Χίλαρι Κλίντον για προώθηση ακραίων μουσουλμανικών στοιχείων στη Ρωσία ώστε να ρίξουν την ενοχλητική γι  αυτους κυβέρνηση και συνάμα να επιβάλλουν τη Σαρία και το Τζιχάντ.


Δείτε το βίντεο




atheatignosi
Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger