Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ: «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ = ΕΞΟΡΥΞΗ ΠΟΡΩΝ, ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ, ΦΤΩΧΕΙΑΕπιμέλεια άρθρου: Vagedim 

Πηγή: Αθέατη γνώση
9 Οκτωβρίου 2013Η λεγόμενη ανάπτυξη της Αφρικής εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις εξαγωγές των εμπορευμάτων, όπως το πετρέλαιο, το οποίο είναι το σιφόνι του πλούτου της χώρας.

Η Παγκόσμια Τράπεζα παραδέχεται ότι η λεγόμενη οικονομική ανάπτυξη στην Αφρική, που έχει τις ρίζες της στην ιδιωτικοποίηση και την άντληση πόρων από ξένες εταιρείες, δεν ωφελεί τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων της ηπείρου.
Παρά την πολυδιαφημισμένη «ανάπτυξη» της Αφρικής κατά την τελευταία δεκαετία, η βαθιά φτώχεια και η ανισότητα βρίσκεται σε «απαράδεκτα υψηλά επίπεδα και ο ρυθμός της μείωσης απαράδεκτα αργός," γράφει <Ο σφυγμός της Αφρικής> , σε μια ανάλυση που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα από την Παγκόσμια Τράπεζα.
«Σχεδόν ένας στους δύο Αφρικανούς ζει σε συνθήκες ακραίας φτώχειας σήμερα," και από το έτος 2030, η συντριπτική πλειοψηφία των φτωχών του κόσμου θα βρίσκεται στην Αφρική, διαπιστώνει η έκθεση.
atheatignosi

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger